Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 4.dio (Pročitano 17797 puta)
|
mrme
Gost
|
Ima na go2jahorima.com
isla samna -ovo-...jel to toliko pada snijeg da se nista ne vidi/?!!!! A da nije mozda magla u pitanju 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
Ima na go2jahorima.com
isla samna -ovo-...jel to toliko pada snijeg da se nista ne vidi/?!!!! A da nije mozda magla u pitanju  pa nesto jeste...zato vas pitam..vi ste iskusni..hihihihi i primjetila sam svi idete vikendom, samo ja cetvrtkom....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Blago tebi,tebi vikend pocinje cetvrtkom  ,gore je magla a pada i sneg,pa zato ne vidis nista.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
Blago tebi,tebi vikend pocinje cetvrtkom  ,gore je magla a pada i sneg,pa zato ne vidis nista. vidis da sam plava.  .super samo da napada do cetvrtka, tj do petka..pa da se iskijam ko covjek....ej i prvi put sam na ovom forumu,slucajno sam ga pronasla..i naravno ovo je jedini pravi izvor informacija sa jahorine, ostale vijesti su bas bas bajate...strasno, trebalo bi vise povesti racuna o tome....sve me vise podsjecaju na crnogorce.... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
idem i ja u cetvrtak nisi jedina...bice nam idealno za skijanje ako zice budu radile
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Onda dobrodosla,ovde ces saznati sve sto te interesuje 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
idem i ja u cetvrtak nisi jedina...bice nam idealno za skijanje ako zice budu radile
Haha evo jos jedna sto joj vikend pocinje cetvrtkom 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
nemogu vjerovati...a zasto ti ides u cetvrtak??ako naravno nije tajna.. ja sam ljta meni se iskomplikovalo, trebala u subotu, i onda sada saznam da idemo u cetvrtak,a nista spremila nisam..........
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
pa spajamo 2 slobodna dana moga supruga,sa vikendom,nazalost ove godine ne mozemo celu nedelju kao sto smo prethodnih godina
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Tamo mozete da pistete o cemu god hocete,ima kafanica,narucite pice,i caskate  ,gazda kafane je jedan cool lik,upoznacete ga veceras,mada nesto nismo u najboljim odnosima u poslednje vreme 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
jao mi se izvinjavamo...pa lady dy je govorila o jahorini a ne o sloveniji..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
mrme, sorry nije namjerno..
samo me toliko zanima vrijeme na jahorini, da nisam razmisljala o pravilniku foruma... a i nismo pisale o sloveniji, vec o jahorini..... sve za jahorinu...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
mrme
Gost
|
jao mi se izvinjavamo...pa lady dy je govorila o jahorini a ne o sloveniji..
Ma sto se mene tice mozete pistati sta hocete i gde hocete,al opomenuto je nas nekoliko da se pridrzavamo tema,pa samo da vas upozorim.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |