|
ziponja
|
http://www.jahorina.org/forum/index.php/topic,427.0.html Imas sve najnovije info
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
borderka
|
danas je bilo sasvim solidno... na pojedinim mjestima bi se i zetra postidila  al sve u svemu vozilo se cijeli dan bilo OK
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ja sam tek pred kraj napravio par zica, ovaj put sa naostrenim kantnama, i bilo je odlicno, pogotovo off-piste
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
borderka
|
s obzirom da mi je bord relativno nov dalo se voziti i na vrhu... nadam se ipak da ce veceras bar par cm prekriti onaj led??? sutra bi bilo extra
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
sb pride
|
Led zeza, na pojedinim mjestima je ono bas zeznuto. Ali ima i drama mjesta, Burton ide gdje nista ne ide, da je još 20-30 cm malo težeg valjalo bi, poz ekipa.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Široki Brijeg free raid T.
|
|
|
|
krtac
|
jel pada?
cuo sam da bi trebalo da padne u nedelju...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
krtac
|
... i koliko snega treba da padne da bi radila Pracha?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
da bi radila praca treba da padne dosta veliki snijeg sigurno 50 centi...ovo sto su najavili koliko vidim cijelih 5 centimetara... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Radice i Praca , ima vremena
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
ziponja
|
Sad treba koristiti ovo sto ima. A Praca kad dodje o tom po tom. Stvarno ne kuzim sto svi satro zale sto Praca ne radi..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
cuj sto zale...pa idem liftom gore 10 minuta, a spustim se za minut do ogorjelice opet 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gagi
|
To i kažem...treba maksimalno iskoristiti ono što ti se pruža...ne vredi kukati za onim što nam je van dohvata... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|