Jahorina - ski zajednica - Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijski e-mail?
20 Novembar, 2008, 09:05:56

Prijavi se korisničkim imenom, tajnom riječi i dužinom sesije
Traži:     Napredna pretraga
Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Machen Sie ein exklusives Urlaub Ferienhaus in Kroatien, direkt am Meer.
11744 poruka u 414 tema od 1367 člana
Najnoviji član: rossignol71
* Početna Pomoć Traži Kalendar Prijava Registriraj
+  Jahorina - ski zajednica - Forum
|-+  O Jahorini
| |-+  Vrijeme i žičare (ski liftovi)
| | |-+  Stanje na Jahorini 2008 - 4.dio
0 člana i 1 gost gleda ovu temu. « prethodna slijedeća »
stranica: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29 Idi dolje Otisni
Autor Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 4.dio  (Pročitano 17789 puta)
Ogi
Jr. Member
**

Pogledajte profil
Odg: Stanje na Jahorini 2008 - 4.dio
« Odgovori #240 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 12:48:50 »

Ali i dalje nikakve informacije o toj strasnoj "sneznoj oluji" o kojoj je pricao Ziponja. Izgleda da je on to nesto sanjao.  Grin

Nego, mene zanima gde to vetar "oduva" sneg" ? Znaci, po vama vetar duva uvek tako da ga oduva sa staze, tako nekako duva da ga oduva i levo i desno sa staze a onaj sneg pored staze nikako nece da oduva na stazu? Taj neki rad?  Tongue
Prijavljeno
mrme
Gost

« Odgovori #241 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 12:51:49 »

Nije on to sanjao,palo je snega nocas,al je dosta kratko trajalo.Kazu oko 10cm da je palo.
Prijavljeno
supra
Administrator
Moderator

Nije siromah ko malo ima ........već ko mnogo želi

Pogledajte profil WWW
« Odgovori #242 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 13:00:02 »

Nego, mene zanima gde to vetar "oduva" sneg" ? Znaci, po vama vetar duva uvek tako da ga oduva sa staze, tako nekako duva da ga oduva i levo i desno sa staze a onaj sneg pored staze nikako nece da oduva na stazu? Taj neki rad?  Tongue
Ne prestavlja vijeter toliki problem srednjem i donjem dijelu staze, ali kad počne da duva na vrhu planine J Shocked J...  bogami malo je falilo da oduva i mene, a težaki sam 110KG.
Prijavljeno

Ogi
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #243 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 13:06:27 »

Nije on to sanjao,palo je snega nocas,al je dosta kratko trajalo.Kazu oko 10cm da je palo.

Pa kakva je to MECAVA kada za vreme iste napada citavih 10cm ? Jos je rekao PRAVA mecava i da je trajala SAT vremena dok on nije krenuo negde i da je onda I DALJE trajala.  Roll Eyes Ja sam ocekivao jedno pola metra snega.  Grin
Prijavljeno
supra
Administrator
Moderator

Pogledajte profil WWW
« Odgovori #244 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 13:33:35 »

bruka i sramota sto niko nije preuzeo odgovornost ili se javno istupio sto hitna sluzba na jahorini nije imala ambulantno vozilo u voznom stanju. te gorstake na jahorni insteresuje samo profit, nemaju uposte sluha za odgovornost i obavze, za moral nikad verovatno nisu ni culi i ne znaju ni sta znaci. samo se busaju u prsa kako jedino na jahorini ima skijanja a ni to nije plod njihovog rada vec dar prirode. samo ocekuju da ih neko tapse po ramenu i govori kako je sve super i divno i krasno, a rat je izgovor za sve. ovo je upuceno svim odogovornim u olimpijskom centru jahorina, pa da vidim kako se nosite sa kritikama!
Mogu samo da kažem da me uopšte ne iznenađuje što niko nije preduzeo odgovornost. ovo društvo je odavno otišlo u k...c,  tako da je suludo očekivati bilo kakvu vrstu odgovornosti ili javnog izvinjenja. Dijo teksta prepisan sa lično vašeg posta
http://www.jahorina.org/forum/index.php/topic,411.msg4307.html#msg4307
Prijavljeno

mrme
Gost

« Odgovori #245 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 13:37:26 »

Pa kakva je to MECAVA kada za vreme iste napada citavih 10cm ? Jos je rekao PRAVA mecava i da je trajala SAT vremena dok on nije krenuo negde i da je onda I DALJE trajala.  Roll Eyes Ja sam ocekivao jedno pola metra snega.  Grin
Ocekivao sam ja i metar snega,al jbg kad je tako,i mecave zabusavaju,oce na godisnji odmor  Cheesy
Prijavljeno
alfa
Sr. Member

Pogledajte profil
« Odgovori #246 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 13:38:44 »

Ali i dalje nikakve informacije o toj strasnoj "sneznoj oluji" o kojoj je pricao Ziponja. Izgleda da je on to nesto sanjao.  Grin

Gornji deo staze,znaci vrh,je skroz go i kada vetar pocne da duva odnese sav sneg i ostane samo ono sto je utabano.Sreca pa su staze stvarno jako dobro odrzavane i sredjene pa trpe sve ovo.Snega nema vise od 15cm ako nisu neke zavetrine i nanosi(ponesi neki metar pa ces se uveriti i sam) ali kako sam naveo bitno je da ga ima na stazama i da se one dobro odrzavaju.Zato ima leda ali i skijanja....

ps Ove informacije palo 10-15-20cm je visina kruske u boci Grin
Prijavljeno
Ogi
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #247 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 13:39:20 »

Nego, zasto stvarno nema vise prognoze na sajtu?  Huh A live cam bolje da nisam ni video, staze su blago zute, kao upisane...
Prijavljeno
supra
Administrator
Moderator

Pogledajte profil WWW
« Odgovori #248 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 13:42:35 »

Nego, zasto stvarno nema vise prognoze na sajtu?  Huh A live cam bolje da nisam ni video, staze su blago zute, kao upisane...
Ogi sam si sebi postavio pitanje i na njega isto tako sam sebi dao odgovor... nije mi jasno ko koga vise zajebaje, ti ziponju ili on tebe  Huh
Prijavljeno

Ogi
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #249 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 13:48:26 »

Ne razumem te, kakve to ima veze sa nestankom prognoze sa sajta? Dok sam nju gledao barem sam se tripovao da ce biti nesto, ovako sam digao ruke.  Undecided
Prijavljeno
alfa
Sr. Member

Pogledajte profil
« Odgovori #250 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 13:50:58 »

Samo malo da se osvrnem i na gorsku sluzbu spasavanja jer sam u cetvrtak imao priliku da se uverim kada smo ih zvali,jedan decko na bordu je pao i stradala je kljucna kost ili je iskocilo rame,su se pojavili za nepuna dva minuta.To sto je neko pao mi je jako zao ali to se desava na skijanju.U inostranstvu je obavezna uplata osiguranja i zato i uvode one radare i slicne stvari,ne zbog sigurnosti skijasa vec da se zastite osiguravajuca drustva koja sve ovo mnogo kosta.Svi smo vidjali sulude voznje na skijalistima i onda krivimo nekoga drugog ako se povredimo a da svako pazi na sebe i svoju voznju ovakve stvari bi bila retkost.Jos jednom da ponovim da mi je jako zao ove devojke,gore je cak prostrujala informacija da je podlegla povredama,i da joj samo mogu pozeleti sto brzi oporavak
Prijavljeno
supra
Administrator
Moderator

Pogledajte profil WWW
« Odgovori #251 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 13:57:08 »

Ne razumem te, kakve to ima veze sa nestankom prognoze sa sajta? Dok sam nju gledao barem sam se tripovao da ce biti nesto, ovako sam digao ruke.  Undecided
Reci mi šta ti misliš zašto više nema prognoze na Vip-Jahorina sajtu?
Prijavljeno

alfa
Sr. Member

Pogledajte profil
« Odgovori #252 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 14:03:43 »

Kad ima sta da se prognozira tada se i pise a kada nema onda umesto tripa uzmi i odgledaj VLAK U SNEGU Grin
Prijavljeno
gagi
Moderator Jr.

Pogledajte profil
« Odgovori #253 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 14:07:35 »

Možeš i vesti...pogledaj šta se dešava u Kini...zatrpao ih sneg Cheesy
Prijavljeno
Ogi
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #254 - objavljeno: 03 Februar, 2008, 15:05:07 »

Reci mi šta ti misliš zašto više nema prognoze na Vip-Jahorina sajtu?

Ne znam jebiga, ti mi reci. Nece vise biti snega do kraja zime? Da ne dolazimo? Ne kapiram. Koliko vidim, na nekim drugim sajtovima se najavljuje neki mali sneg. Ali svejedno, ne stoji prognoza tamo valjda samo da bi ljudi gledali da li ce biti snega nego generalno.
Prijavljeno
stranica: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29 Idi gore Otisni 
« prethodna slijedeća »
Skoči na: