Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 4.dio (Pročitano 18674 puta)
|
mrme
Gost
|
Proradili su web cam-ovi,idite pogledajte.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
fala duso sto brines  , veverice na ovoj nasoj temi vrti stranice unazad,pa ces skuziti, nedavno je neko ostavio taj sajt....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
hvala lady dy...mora da su tog lika sto je ostavio sajt ukinuli 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
sta je proradilo?! sada umjesto 10- 29, pise 13-33....  ma treba nam neko sa lica mjesta..e ja kada odem u cetvrtak konektovacu se i licno vas izvjestavati i to detaljnoooooooooooo
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
sta je proradilo?! sada umjesto 10- 29, pise 13-33....  ma treba nam neko sa lica mjesta..e ja kada odem u cetvrtak konektovacu se i licno vas izvjestavati i to detaljnoooooooooooo Pa vi u Sloveniji kao da niste u istoj vremenskoj zoni kao mi,pa koliko je sati kod vas,kod nas je 13.38
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
evo kod mene radi..opasna je magla jos
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
sta je proradilo?! sada umjesto 10- 29, pise 13-33....  ma treba nam neko sa lica mjesta..e ja kada odem u cetvrtak konektovacu se i licno vas izvjestavati i to detaljnoooooooooooo Pa vi u Sloveniji kao da niste u istoj vremenskoj zoni kao mi,pa koliko je sati kod vas,kod nas je 13.38 duso, nisam iz Slovenije  ,a htjela sam reci da ce 13-33 biti zaledjeno ostatak dana(e sad se izvinjavam, ako je do moje veze)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
sta je proradilo?! sada umjesto 10- 29, pise 13-33....  ma treba nam neko sa lica mjesta..e ja kada odem u cetvrtak konektovacu se i licno vas izvjestavati i to detaljnoooooooooooo Pa vi u Sloveniji kao da niste u istoj vremenskoj zoni kao mi,pa koliko je sati kod vas,kod nas je 13.38 duso, nisam iz Slovenije  ,a htjela sam reci da ce 13-33 biti zaledjeno ostatak dana(e sad se izvinjavam, ako je do moje veze) Haha,nece biti zaledjeno,svaki min imas nov prizor.Neverovatna je ta danasnja tehnologija  ,a ne znam odakle mi da si iz Slovenije,pokusacu da potrazim.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
sta je proradilo?! sada umjesto 10- 29, pise 13-33....  ma treba nam neko sa lica mjesta..e ja kada odem u cetvrtak konektovacu se i licno vas izvjestavati i to detaljnoooooooooooo Pa vi u Sloveniji kao da niste u istoj vremenskoj zoni kao mi,pa koliko je sati kod vas,kod nas je 13.38 duso, nisam iz Slovenije  ,a htjela sam reci da ce 13-33 biti zaledjeno ostatak dana(e sad se izvinjavam, ako je do moje veze) Moja greska,izvinjavam se sto sam pomislio da si iz Slovenije,a nisi.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
sta je proradilo?! sada umjesto 10- 29, pise 13-33....  ma treba nam neko sa lica mjesta..e ja kada odem u cetvrtak konektovacu se i licno vas izvjestavati i to detaljnoooooooooooo Pa vi u Sloveniji kao da niste u istoj vremenskoj zoni kao mi,pa koliko je sati kod vas,kod nas je 13.38 duso, nisam iz Slovenije  ,a htjela sam reci da ce 13-33 biti zaledjeno ostatak dana(e sad se izvinjavam, ako je do moje veze) Haha,nece biti zaledjeno,svaki min imas nov prizor.Neverovatna je ta danasnja tehnologija  ,a ne znam odakle mi da si iz Slovenije,pokusacu da potrazim. daj boze da bude svaki minut, od jutros to nisam skuzila...tehnologija napreduje, a ja sve vise plavim ...  a neznam otkud ti za sloveniju 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
sta je proradilo?! sada umjesto 10- 29, pise 13-33....  ma treba nam neko sa lica mjesta..e ja kada odem u cetvrtak konektovacu se i licno vas izvjestavati i to detaljnoooooooooooo Pa vi u Sloveniji kao da niste u istoj vremenskoj zoni kao mi,pa koliko je sati kod vas,kod nas je 13.38 duso, nisam iz Slovenije  ,a htjela sam reci da ce 13-33 biti zaledjeno ostatak dana(e sad se izvinjavam, ako je do moje veze) Haha,nece biti zaledjeno,svaki min imas nov prizor.Neverovatna je ta danasnja tehnologija  ,a ne znam odakle mi da si iz Slovenije,pokusacu da potrazim. daj boze da bude svaki minut, od jutros to nisam skuzila...tehnologija napreduje, a ja sve vise plavim ...  a neznam otkud ti za sloveniju  Ne znam odakle mi ta Slovenija,al nije ni bitno,a sto se tice kamere,radi 100%,danas je nesto zastekala,al bez greske je evo danima.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Kako je lepo napadalo 
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ovo je slika od pre 5 minuta.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
Ovo je slika od pre 5 minuta.
e hvala ti mnogo..popravio si mi raspolozenje...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |