Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 4.dio (Pročitano 17825 puta)
|
|
veverica
|
moze da pada non stop ali da ne rade zice zbog vetra ili magle....ja sam bila 2005 kad je bilo 2.5-3 m snega od 7 dana skijali smo samo 3 ...toliko je padalo i duvalo da nisu radile zice. Jahorina je uzasno nepredvidiva i u principu se ne zna danas kako ce biti sutra...mozda nas i Sunce iznenadi u cetvrtak,a? Ostajemo samo da se molimo Bogu da sve bude ok
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
mada ovo su svakako dobre vesti jer do pre 3 dana se skijalo po ledu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
moze da pada non stop ali da ne rade zice zbog vetra ili magle....ja sam bila 2005 kad je bilo 2.5-3 m snega od 7 dana skijali smo samo 3 ...toliko je padalo i duvalo da nisu radile zice. Jahorina je uzasno nepredvidiva i u principu se ne zna danas kako ce biti sutra...mozda nas i Sunce iznenadi u cetvrtak,a? Ostajemo samo da se molimo Bogu da sve bude ok
i nama se to desilo jedne godine, ali ne sjecam se koje. neka samo ima snijega, pateticn ami jahorina kada su stabla bez snijega...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
nego vjeverice, gdje is smjestena na jahorini..mislim vikendica ili hotelcic..mozda se i sretnemo gore...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ovi pogode najbolje.
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
nixid
|
Tamo mozete da pistete o cemu god hocete,ima kafanica,narucite pice,i caskate  ,gazda kafane je jedan cool lik,upoznacete ga veceras,mada nesto nismo u najboljim odnosima u poslednje vreme  da mu polupamo kafanu hhihihih
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
ludnica..hihihihihihihihi..jel u kafani bolje..hihihihihihihiihhiihhi tamo se moze svasta pisati ,jel
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
ludnica..hihihihihihihihi..jel u kafani bolje..hihihihihihihiihhiihhi tamo se moze svasta pisati ,jel
U kafani bude ludilo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nixid
|
kako volim ovaj prizor na borovima snijeg, sto znaci da ga ima i na stazi...ludiloooooooooo dajem otkaz odo skijat...o kakvoj je sloveniji ovdje rijec buhahah...slovenke dobro nam dosle 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
hahahahahahhihihihohohoohhohohohahahahaahahhohoho slovenke..eto ti mrme sta mi napravi....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
hahahahahahhihihihohohoohhohohohahahahaahahhohoho slovenke..eto ti mrme sta mi napravi....
Sta ima veze sad se pravi da si Slovenka,nema ti nazad 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme