stranica: 1 ... 27 28 [29]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 4.dio (Pročitano 14579 puta)
|
|
alfa
|
Imas ovde moj izvestaj gde sam sve fino napisao.Ja sam u subotu ujutro krenuo nazad i napisao sam da je bilo strasno i da vetar sve odnese ali da su staze ostale utabane i delimicno zaledjene.Sa ovim novim snegom sam siguran da je stanje dobro i da oni koji idu gore ne brinu.I ja sam pre odlaska dosta brinuo i stalno gledao u kamere pa po prognozama pa forumima i onda odem gore i uzivam iako nije bilo obecavajuce pre polaska.Racunam da je bolje ne nervirati se narocito sto mislim da je stanje sada gore mnogo bolje.Pozzzz
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Kole
|
HA krenuli ljudi da rade dok vetar ne oduva 
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Simiki
|
Kole, svaka cast za sliku. Ima li neko jos slika ali dnevnu varijantu. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Kole, svaka cast za sliku. Ima li neko jos slika ali dnevnu varijantu.  E neverujem da neko ima ovakvu al dnevnu varijantu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Ogi
|
Da li bi neko bio dovoljno slobodan da kaze koliko je cm napadalo u poslednja dva dana/danas/sinoc/veceras? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Simiki
|
I mene to interesuje. Molim vas javite... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
izgleda da nece da nam kazu...meni rekose da cu na jahorini saznati sve sto me zanima
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neredlija
|
evo da se i ja javim...danas sam cijeli dan skijao, snijega ima dovoljno, samo me strah da se ne otopi jer mi se ni cuga nije zaledila na balkonu...dečki koji održavaju staze rade kao (molim da mi ne zamjere) kao nikada do sada kada sam dolazio...što je pjesnik htjeo reći? Ma super je!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|