stranica: [1] 2
|
 |
|
Autor
|
Tema: Skijanje, od 9. do 16. februara, hitno!!! (Pročitano 1759 puta)
|
Amanda
Novi član

|
Ima li neko ko bi isao na skijanje sledece nedelje? Nama su neki ljudi otkazali, pa ima dosta mesta odjednom. U pitanju je vikendica, izmedju Kristala i Pegija, a cena zavisi od broja ljudi. Ako nas bude 9 (sto je max, a nas je za sad troje) cena je 55e po osobi, na osmoro cena je 61...
Mi idemo kolima iz Beograda, i imamo 2 mesta.
Pozz Marija
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
Amanda
Novi član

|
Nismo svi zenskog roda
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Supra je inace samo u potrazi za djevojkama  , mi vas pozivamo na pecenje 12.2 ispred vikendice M&M! Nadamo se da cete naci sto trazite....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Haha,bice najbolja jagnjetina,al vidim da se nudis i da placas neke aranzmane gore na planini  Za tri solidna trebe bi platio kompletan aranžman (pun pansion) i jagnjetinu i pivu i kuvano vino i ražanj i drva i muziku i salatu i... i snijega bi vam donijo... Supra je inace samo u potrazi za djevojkama  , mi vas pozivamo na pecenje 12.2 ispred vikendice M&M! Nadamo se da cete naci sto trazite.... Ja pokušavam... pa kad tad će neka da nasjedne  Šalu na stranu, mislim da ovo nije loša opcija za nekog ko nema ništa u planu za taj period.. novi ljudi... nova upozanstva... Da mogu ja bi rado prhvatio... Sve u svemu želim vam lijep provod
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
ja te ostavljam!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
ja te ostavljam!!!
Ma nije on to Marija ozbiljno mislio,samo se salio 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
I bolje mu je! Vidjela sam tamo i neku suzu pa mu možda i oprostim. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
I bolje mu je! Vidjela sam tamo i neku suzu pa mu možda i oprostim.  Ma nego sta nego ces mu oprostiti 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Marija (amanda) jel se najavio ko?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Amanda
Novi član

|
Nazalost ne, jos uvek  (( Mada se ja jos uvek nadam da ce se neko naci, da ne propadne smena
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ja cu reci ovim svojima u prodaji da zainteresovane upute na vas. kojih ste godina? kakva je struktura? posalji mi privatnu poruku sa brojem i imenom
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dadot
|
pa sto privatnu poruku nek posalje za sve, mozda se neko i uklopi, to je za nekoga veoma bitan detalj
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
sto se mene tice mozes i objavit svoj broj telefona 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Amanda
Novi član

|
Kao sto rekoh nas je sada samo troje, moj decko, moja sestra i ja. Stalno sam ja na netu, tako da ako ima zainteresovanih, pisite mi ovde ili na private ili na marijavudi@gmail.com.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1] 2