Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 5.dio (Pročitano 13442 puta)
|
|
ziponja
|
Oko 14 sati je bilo ovako. Ali svakih pet minuta je padao kao lud !!!!
he he he
|
1.jpg (43.2 KB - dohvaćeno 230 puta.)
2.jpg (53.9 KB - dohvaćeno 215 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
supra
|
da, sve je zavejano, stalno moramo ulaz cistiti... samo nek pADA:
na vrhu, na goloj Jahorini je izmjereno -36 (- trideset i sest !!!)....
.
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
zburkos
Novi član

|
U subotu dolazi veselo drustvo iz Kg-a, pa nas interesuje gde je dobar nocni provod? Vidimo se 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
neca
|
kakav hladan dan a uzto skijanje super  .jutros u 9 na vrhu je bilo -50  mislila sam da mi se lice zaledilo nikad onako hladan da al posle par zica skijanje nadjaca hladnocu 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
Onill
|
jel bilo guzve na zicarama danas ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Pa zavisi gdje skijas. Na Olimpicu i zelji nije bilo, a ogorjelice kako u koje doba. Sve u svemu relativno brzo ide. Na poljice i ne prilazim inace.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neca
|
nadajmo se da sutra skijamo na nesto manjem minusu! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
patak
|
evo reko da se i ja javim  dans je bilo bas jako hladno na vrhu ali iz slika cete vidjeti da je vredilo skijati se po -28 na vrhu  pa evo vam malo idile 
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Gola Voda 
|
|
|
|
Sarayka
|
To si i ti danas bioo gore, PataK?  Anyway, bilo je lijepo za ski, sem što je bilo malo zima. Ovi koji su se odrađivali kruškom-hehe:D Svugdje je bila gužva, čak i na onom Olimpiku koji vala zna da čupa uffffffff Ipak, kad nje radi Prača Ogorjelica I ostaje fav:) papa
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
evo reko da se i ja javim  dans je bilo bas jako hladno na vrhu ali iz slika cete vidjeti da je vredilo skijati se po -28 na vrhu  pa evo vam malo idile  Idemo li gore  ??
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
viking-pa
Novi član

|
bio sam prošle nedelje na Jaorini. i jedino što mogu da kažem je da je bilo stvarno EXTRA.I snega i skijanja i kafana i kruške i klope, ma svega.To stvarno ne treba propustiti.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
patak
|
hehe  ja sam sad u Banja Luci  a vrlo bi rado gore ziponja  vrhovi su skroz u ledu bili juce ali zato cjelac je iz snova 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Gola Voda 
|
|
|
|