Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 5.dio (Pročitano 13454 puta)
|
mrme
Gost
|
Zip ima li kakvih fotki od danas?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Zip ima li kakvih fotki od danas? [/quote Napravio sam par, ali nista posebno . Sunce, staze i tako to . Vec vidjeno.....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
supra
|
Zip ima li kakvih fotki od danas?
I prestani da me kopiraš matereti 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Zip ima li kakvih fotki od danas? [/quote Napravio sam par, ali nista posebno . Sunce, staze i tako to . Vec vidjeno..... Baci koju sa Prace,ako si bio dole.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
mrme
Gost
|
Haha Onill bi ti bio najzahvalniji da bacis jednu danasnju sa Prace 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ja sam mislio da je nece ni pustiti,jedan da je na zici samnom sedeo tip iz OC-a i rece da je jako lose dole sa snegom.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
HareMagare
Novi član

|
Dolazim u nedjelju na Jahorinu nakon 22 godine ... je li ima neko ko me moze ubijediti da onih +9 C u ponedjeljak nece otopiti sav snijeg. Ili su u stanju da tako prepariraju staze da izduraju taj pakao u nedjelju i ponedjeljak. Nisam valjda tol'ki peh 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Hare ne sekiraj se..nema šanse da se tako lako otopi sav sneg za jedno pre podne...mnogo je opasnije jugo nego visoke temperature za ovo doba godine...preko noći se obično uhvati kora na stazama(takozvani kasindolac sneg..možda neko zna o čemu govorim) i on obično dobro preparira stazu i ne dozvoljava topljenje...znači pakuj stvari i kreći... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
HareMagare
Novi član

|
Ma ubjedjiv'o me jaran s Pala isto da nema sanse ali ja sam paranoik po ubjedjenju. Hvala na pozitivnoj informaciji ... dolazim ja i ovako i onako pa taman samo po rakiju i suhomesnate proizvode 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
eee to se zove pozitivan stav...tim proizvodima ni sunce ne može ništa 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
borderka
|
znaci sunce... za vikend dobila promrzline po licu od minusa. a vidi danas vremena, neka ja radim 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |