Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 5.dio (Pročitano 13455 puta)
|
|
ziponja
|
Ovo se odnosi na ono pitanje o cesti !!! pogresan citat...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
nixid
|
Sada ima negdsje cca 70 cm, i jos pada
 ?? ljudi da nas hoce zatrpat
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nixid
|
imal zivih robova ovdje.. MRME ti si mi nekako najpouzdaniji.. kakva je situejsn ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
ziponja ti se salis 70 CM...kakve su vam informacije ljudi sta se desava
 ? Leonarda ne brini ništa...cesta je odlična,dobro obeležena,u glavnom očišćena i što je najvažnije bez rupa na asfaltu...od Sarajeva do Jahorine stižete za oko 40 minuta lagane penzionerske vožnje...a onda... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
pgd
|
pada li snijeg trenutno?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
pgd
|
pada li
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nixid
|
aloooooooooo izludit cuuuuuuuuu sta se gore desava...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
Poz svima.. Konačno na Jahorini prava zimska atmosfera. Trenutno pada snijeg odnosno prava je mećava ako nastavi ovim tempom do ujutru se može očekivati između 50-70 cm novog snijega.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Ogi
|
I dosta vise, stvarno ste dosadni vise!!!  Ajde dok je bilo kriticno, i ja sam zapitkivao ali ovo je sada stvarno preterano!  Snega ima i nema sanse da se istopi ni za mesec dana, ako su se ljudi super skijali i na 25cm kako li ce tek biti sada... Hvala Sasa na informaciji!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
Znači sada možemo raspravljati o drugim temama vezanim za skijanje jel snijega ima dovoljno i biće ga sigurno još zadugo. PS mašine su se spustile i na Praču al još uvjek neznam kakvo je stanje dole sa snijegom i dali će moćo istu pripremiti za skijanje.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
srdjanbu
|
I ja se slazem sa Ogi-jem i meni se su smucile ista dosadna pitanja i nadam se da ce raja sad malo popustiti,mada vidim da je Praca postala neiscrpna tema(staza ko staza).
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Jeca
|
Znači sada možemo raspravljati o drugim temama vezanim za skijanje jel snijega ima dovoljno i biće ga sigurno još zadugo. PS mašine su se spustile i na Praču al još uvjek neznam kakvo je stanje dole sa snijegom i dali će moćo istu pripremiti za skijanje.
Kazu da je dole stanje ok, i da je sasvim moguce da ce raditi za vikend 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
lala0212000
Novi član

|
Kakva uzivancija!!!
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
uzivanje? ah? snijega preko glave, ko upita jos jednom pada li, ima li ga i kako ce biti u subotu - ostaje bez odgovora. sad moze molo o slijedecim temama: vjetar, magla, gdje je najbolje skijati, uredjenost staza itd za pracu: cim neko od nas sazna, bicete obavjesteni...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |