stranica: 1 [2] 3 4 ... 18
|
 |
|
Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 5.dio (Pročitano 12045 puta)
|
|
alfa
|
meni sada javili da je grozno vrijeme, tj, ne vrijeme vec stanje sa snijegom..navodno palo je oko 10 cm, ali mokri snijeg koji se pritom topio i navodno sada je onaj prljavi beskorisni snijeg...
kakav pesimista 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
meni sada javili da je grozno vrijeme, tj, ne vrijeme vec stanje sa snijegom..navodno palo je oko 10 cm, ali mokri snijeg koji se pritom topio i navodno sada je onaj prljavi beskorisni snijeg...
Ma skroz netacno,gore je odlicno skijanje,a bice jos bolje.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
sad sam par zica napravio, stavrno ne mogu nista prigovoriti. bajno skinje, sunce
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
nixid
|
danas sam bio na putu... MRME kakve su ti informacije, hocel biti snijega hocel se moci skijat hocel biti vjetra... izludit cu jos par dana majkoooooooo
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neca
|
stizemoooo  vip kakva je shansa za pracu da proradi praca je na najnizoj tacki i na juznoj strani tako da ako nema dovoljno snijega nemoze raditi,al kakve padavine najvljuju sutra mozda u petak vec budemo na praci!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
pgd
|
sve pohvale na rad svih sluzbi na Jahorini.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
sve pohvale na rad svih sluzbi na Jahorini.
Šta rade?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
pgd
|
bio sam u periodu od 19.01-26.01, utom periodu je bilo vrlo malo snijega, a borili su se da na stazama bude bar u jutarnjim casovima za skijanje.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
bio sam u periodu od 19.01-26.01, utom periodu je bilo vrlo malo snijega, a borili su se da na stazama bude bar u jutarnjim casovima za skijanje.
Prošle godine mnogi su se žalili na njihov rad, kako počinju kasno sa srešivanjem staza, kako piju pivo... A ove godine niko ne progovara ni jednu riječ, znači da rade dobro ili nemaju šta da sređuju.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ima li snega,jel poceo da pada?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
|
mrme
Gost
|
danas skijanje extra...ima snijega...a kako kazu sutra opet snijeg mada za skijanje ga ima...poz sa jahorine!  Haha pozdrav Onill,pa se vidimo u petak,subotu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 [2] 3 4 ... 18