kleo
Novi član

|
Prošla nedelja je bila extra, kao da smo naručii vreme. Prva tri dana malo magle, tek radi treninga a sledeća četiri kao iz bajke. Sve u svemu fantastično skijanje. Mirni do sledeće godine...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Bogami ništa mirni...ja odoh malo gore za vikend...ne valja da propada tako dobar sneg...treba ga malo poorati da bolje rodi sledeće godine
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
gagi
|
ima da padne duboko oranje...kao za vinograd...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
vratio nam se Mrme...ali nešto nije raspoložen za priču...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
skenuli ste skroz sa teme  ima vip da poludi kada bude vidio 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Junga
Novi član

|
LJUDI ZANIMA ME KAKVA JE SITUACIJA SA STAZAMA I KAKVO JE VRIJEME GORE (MAGLA,VJETAR...)! HOCE LI PRORADITI DVOSJED SKOCINE DO NEDELJE 24-TOG FEBRUARA I DA LI CE UOPSTE RADITI OVE GODINE???
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
LJUDI ZANIMA ME KAKVA JE SITUACIJA SA STAZAMA I KAKVO JE VRIJEME GORE (MAGLA,VJETAR...)! HOCE LI PRORADITI DVOSJED SKOCINE DO NEDELJE 24-TOG FEBRUARA I DA LI CE UOPSTE RADITI OVE GODINE???
Skocine ne verujem da ce raditi,al sto se tice situacije na stazama,ona je savrsena,ima dosta snega,dobro se odrzava i sigurno ce jos dugo izdrzati.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
vanja8
Novi član

|
Mislim sad kad je sezona na izmaku da bi VIP mogao stvarno objaviti šta se desilo sa Skočinama,nema potrebe da se piše kako ne radi zbog pomanjkanja snjega ili slično.Pa nije ON kriv za to šta se desilo!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Mislim sad kad je sezona na izmaku da bi VIP mogao stvarno objaviti šta se desilo sa Skočinama,nema potrebe da se piše kako ne radi zbog pomanjkanja snjega ili slično.Pa nije ON kriv za to šta se desilo!

|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
greeny
|
Ali skocine STVARNO ne rade jer nema dovoljno snijega. Ne vidim tu nikakvu teoriju zavjere. Pa na Palama uopste nema snijega. Nema teorije da ga na polazu prace ima dovoljno!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Ja sad odoh gore da to provjerim 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
greeny
|
Ja sam vec provjerila 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
zburkos
Novi član

|
da li je dozvoljeno bordrima da idu na ski liftove?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
shaolin_master
|
Da li to praca radi?? Reklo bi se po ki-infu? Kakvo je stanje sa lednom na vrhu? Koliko leda ima uposte na stazama i da li ga manje iskusni skijasi mogu lako zaobici?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|