stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Wireless kod Kosute? (Pročitano 1338 puta)
|
clone
Novi član

|
Mi cemo biti u apartmanima Kosuta, pa me zanima ima li tamo nekog wireless-a?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ouu, postavi ti pitanje tamo gdje se skuplaju oni sto ne znaju sta ce od sebe, vjerovatno ces dobiti 1001 salu sad napisanu  ozbiljno sad: najiskrenije ne znam. imamo na bistrici vucku antenu. ne znam da imamo na kosuti instaliranu antenu. jednostavno probaj i javi se ako bude prijema da ti damo podatke
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
clone
Novi član

|
Ok... Ako nista laptop na bord, pa idem da jurim signal  A, ako su dobre sale, neka ih bude i 20000 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Upustvo... skines sa auta(pokusaj sa svog) antenu,pronadjes ili napravis sneska belica,zabijes mu tu istu antenu negde po tvom izboru,das snesku dve duple kruske i imas signal 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Reći će mu mrme gde da je zabije, a ako ne bude funkcionisalo, zamijeni sniješka sa mrme, on je gore 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
wire-ta sam vidjao gore u Rajskim vratima,sedi i pije krusku ali ovog less-a nisam upoznao 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
wire-ta sam vidjao gore u Rajskim vratima,sedi i pije krusku ali ovog less-a nisam upoznao  Zašto lažeš čovijeka kad dobro znamo da wire ne pije krušku?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
wire-ta sam vidjao gore u Rajskim vratima,sedi i pije krusku ali ovog less-a nisam upoznao  Zašto lažeš čovijeka kad dobro znamo da wire ne pije krušku? ne,ne,ne...Supra nisi u pravu....less ne pije krusku a wire je provereni kruskoljubac samo se krije od zene 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nixid
|
KO JE WIRE A KO JE LESS HIHIHIHI...STA CE TI INTERNET NA PLANINI COVJECE....OPUSTI SE
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
clone
Novi član

|
KO JE WIRE A KO JE LESS HIHIHIHI...STA CE TI INTERNET NA PLANINI COVJECE....OPUSTI SE
Pa, da postavim neke lepe slike na forum 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|