Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 6.dio (Pročitano 15092 puta)
|
|
enkidu
|
petak navecer ---- svi su mirni i misle na druge stvari....  wrong!!! ja sam nemiran i ne mislim ninashta  a i sada cu da konzumiram C2H5OH sa aromom krushke u solidnim kolichinama 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
enkidu
|
obavezno! ja spravljao! pechenica i shunkica, pa na sve to rakijica! time cu da se naoruzam kada budem dolazio od nedelje! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
obavezno! ja spravljao! pechenica i shunkica, pa na sve to rakijica! time cu da se naoruzam kada budem dolazio od nedelje!  Pa zovi Lave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zvuci dobro.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
enkidu
|
nema frke!!! Pre nego shto krenem gore, javim se! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzony
|
Dal jos pada sneg 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
maq
|
Evo par fotki sa dansnjeg boravka na Jahoreini. Kad sam posao dole oko 18.30) poslije tanklovanja kruske i gulasa u Aero klubu padao je snijeg . Suv , prsic, sjajan. Ako nastabvi tako ujutro ce ga biti + cca 20 cm novog , a ako bude vedro , dan ce biti super. Inace danas, snijeg tezak, a ski centar se nije bas proslavio sa uredjebnjem staza. Sve u svemu Mart, Jahorina, Kruska, Gulas, Skijanje, Raja, Muzika, DDObro itd ...................  uh uh po slikama sve odlicno...sutra stizem...a to za staze,pa dok nije bilo snijega manje smo se zalili kakve god staze samo nek ima snijega... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
magla se dize i spusta, trenutno je relativno visoko, kao sto pokazuje ova slika
|
jah.jpg (26.11 KB - dohvaćeno 60 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina