Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 6.dio (Pročitano 15909 puta)
|
|
supra
|
ovaj  pa dobro... u pravu si hehehhehe I Ti si u pravu  I jedno i drugo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
ovaj  pa dobro... u pravu si hehehhehe I Ti si u pravu  I jedno i drugo  Toyota , bas pitam ovdje po forumu sta znace ove Tvoje plave zvjezdice, a mi obicna fukara neke zute i to manje nego Ti i Mrme . Ali niko izgleda ne zna ili nece da objasni.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
ziponja
|
ovaj  pa dobro... u pravu si hehehhehe I Ti si u pravu  I jedno i drugo  Toyota , bas pitam ovdje po forumu sta znace ove Tvoje plave zvjezdice, a mi obicna fukara neke zute i to manje nego Ti i Mrme . Ali niko izgleda ne zna ili nece da objasni. I jos si svijetlo plav , a mi tamno plavi u spisku prisutnih   ? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
borderka
|
ma to je neka posebna privilegija...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
ziponja
|
ma to je neka posebna privilegija...
Ma da , ali sta je u pitanju???
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Cyklon
|
Idem 1 marta na Jahorinu i radujem se skijanju ali izgleda da ce me po ovoj prognozi docekati kisa!! http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|BA|BK002|JAHORINA&metric=1
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Nikad se ne zna. Mozda to bude i snijeg 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
maq
|
vrijedi li otici sutra...kakve su staze ?ogorjelica ? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Cyklon
|
Nikad se ne zna. Mozda to bude i snijeg  Da da i jedno i drugo padaju.... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
vrijedi li otici sutra...kakve su staze ?ogorjelica ?  Ja odoh , kazu mi da je O.K , pa da vidimo !!!!!!! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Idem 1 marta na Jahorinu i radujem se skijanju ali izgleda da ce me po ovoj prognozi docekati kisa!! http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|BA|BK002|JAHORINA&metric=1
Ti sa Accuweather-a nikad ne pogode,tako da ako kazu da ce biti kise,velike su sanse da pada sneg.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Cyklon
|
Ti sa Accuweather-a nikad ne pogode,tako da ako kazu da ce biti kise,velike su sanse da pada sneg.  Ja se nadam da ce biti tako....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Zip kako je bilo danas? Hoće li izdrzati staze narednih 7-10 dana?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Jos jedan fantastican dan sa skijanjem. Do 13 sati staze sjajne.Poslije toga u donjem dijelu mokro.Ali idealno vrijeme. Rajska netaknuta , staza mnogo dobra.Guzve nix.Cudno u Rajskoj nikoga ili poneko.Olimpik kao privatni lift. Nemojte me mrziti, to je jednostavno tako!!!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Zip kako je bilo danas? Hoće li izdrzati staze narednih 7-10 dana?
Ako ostanu ove temperature, Rajska i zenski spust hoce. Ostalo hmmmmm.Mozda Ogorjelica, gornji dio, pa kroz sumu do zice
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |