stranica: [1] 2 3 ... 26
|
 |
|
Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 6.dio (Pročitano 15901 puta)
|
|
vip-jahorina
|
Nastavak teme, stanje na Jahorini. Iskljucivo o stanju na Jahorini 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
da li je neko danas bio na Jahorini,kakva je situacija? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Ziponja,jesi li bio gore danas?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Ziponja,jesi li bio gore danas?
Nisam, ali znam da je bilo fenomenalno suncano, staze dobre , snijaga ima( cuo sam se sa tipom koji je skijao gore ) sta jos da kazem   ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
gagi
|
ništa...eto me u petak...od staza neće ostati ni piljevina... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
inque
|
suncano, al' vjetrovito, izadjes s Ogorjelice 2 i vjetar te samo spusti na stazu... svi oni malo strmiji spustovi su razguljeni do najgoreg leda! Praca totalno istopljena... Bice ok ako padne sta ovog najavljenog snijega sutra navece! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Snowboarding makes me happy!
|
|
|
|
|
|
|
|
Onill
|
od prace ove godine svedno nista...ovo je treci put da idem gore i da ne radi...ebem ti globalno zagrijavanje....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
od prace ove godine svedno nista...ovo je treci put da idem gore i da ne radi...ebem ti globalno zagrijavanje....
Mada najavljene su neke padavine,ko zna,mozda se i spustis ove godine bar jednom.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
necu iz principa od sada gore samo pijem 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Nastavak teme, stanje na Jahorini. Iskljucivo o stanju na Jahorini 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
supra
|
Imate sreću sto sam postao administrator samo na dva minuta inače sad bi imao šta da brišem 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
inque
|
kako je praca dobro izgledala prosle sedmice, kad nije radila bas dugo vremena nije niko prosao a napadalo snijega... sad se otopilo sve dole! gagi nadam se da ces tim svojim optimizmom donijeti bar 20cm novog snijega 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Snowboarding makes me happy!
|
|
|
|