Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 6.dio (Pročitano 15911 puta)
|
|
ziponja
|
Ne znam zasto su Ti sumnjive. Nisam varalica !!!!!!!!!!!! A i da jesam, ne znam zasto bi podmetao sfotke. Imas datume na njima, jasno se vide 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
neca
|
VIP ZAŠTO ŽICE NE RADE KAO RANIJIH GODINA DO 16:45 ,IMA LI SMISLA DA UPITIMO NEKO PISMO (MOLBU,ZAHTJEV IL ŠTA VEĆ) OC-u DA PRODUŽE RAD ŽICE JER MART JE IPAK TIH 45 MINUTA MNOGO ZNAČI. DANAS NA ZADNJOJ ŽICI MI JE MALO FALILO DA POČNEM PLAKAT JER NAKON IZVRSNOG DANA NIKOM SE NE IDE KUĆI. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Ne znam zasto su Ti sumnjive. Nisam varalica !!!!!!!!!!!! A i da jesam, ne znam zasto bi podmetao sfotke. Imas datume na njima, jasno se vide  Kažem ti da mi se na webcam nije činio tako sunačan dan. Lako je staviti datum na sliku  ma šalim se
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
ziponja
|
Ne znam zasto su Ti sumnjive. Nisam varalica !!!!!!!!!!!! A i da jesam, ne znam zasto bi podmetao sfotke. Imas datume na njima, jasno se vide  Kažem ti da mi se na webcam nije činio tako sunačan dan. Lako je staviti datum na sliku  ma šalim seNa ovim satro web kamerama ne vidis nebo kako treba ni na jednoj. A osim toga ima ih i koje su crno bijele . Takodjer su postavljene malo off road tako da mogu biti samo indikator, ali nikako potvrda stanja na Jahorini..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
uh napad na web camere  VIP ZA©TO ®ICE NE RADE KAO RANIJIH GODINA DO 16:45 ,IMA LI SMISLA DA UPITIMO NEKO PISMO (MOLBU,ZAHTJEV IL ©TA VEÆ) OC-u DA PRODU®E RAD ®ICE JER MART JE IPAK TIH 45 MINUTA MNOGO ZNAÈI. DANAS NA ZADNJOJ ®ICI MI JE MALO FALILO DA POÈNEM PLAKAT JER NAKON IZVRSNOG DANA NIKOM SE NE IDE KUÆI.  sacekacemo da vidimo ko ce biti direktor OC. sad ne vrijedi nista, pa kad oni svoje igrice zavrse, onda cemo krenuti sa pritiscima. i meni je malo suludo da tako rano zatvaraju zice. ali za ovu sezonu ne moze se nista vise uradit.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
ziponja
|
Treba se nadati. A i moguce je , obzirom da treba da pada jos do subote. Ne previse , ali vjerujem 10-tak cm da ce pasti. Gore za sada i nisu tako visoke temp. Npr. danas u 14 sati je bilo svega 2C sto nije mnogo. Istina otopi se snijeg na cesti, ali i zato sto sipaju sol itd. Ako ne bude znacajan jugo, mislim da ce se skijati i sljedecu sedmicu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
enkidu
|
prelijepo... a nigde zive dushe...
Vidiš valjda da je slika od 15:45! Meni više nije jasno šta tebe zanima, vrijeme, visina snijega ili gužva na žici i koliko je skijaša na stazama? vishe nishta! odgovore sam dobio, josh da nadjem smeshtaj i sve ce da bude ko podmazano!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
SVOXY
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
FLOWBOARD
|
|
|
|
Onill
|
ja cu doci za direktora OC 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Ima da radi Praca. Danas opet nije radila
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Ovde pišemo isključivo o stanju na Jahorini, a za zezanje imamo Kafanu
|
|
|
|
|