Autor
|
Tema: Kafana - Zatvorena - Closed - Fermé - Chiusa - Geschlossen (Pročitano 8871 puta)
|
|
marija
|
Marija a a a
ma tu sam ja! pratim vas... pa pazite šta pričate i radite dok me nema  evo upravo gotova sa učenjem, sad malo na spavanje jer sutra se treba ustati na posao  pozdrav!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Marija a a a
ma tu sam ja! pratim vas... pa pazite šta pričate i radite dok me nema  evo upravo gotova sa učenjem, sad malo na spavanje jer sutra se treba ustati na posao  pozdrav! Dječica spavaju?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
supra
|
Zdravo Alf
|
yes.gif (43.43 KB - dohvaćeno 16 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
moze jedno ladno  pivce i suncanje na terasi  vidim promenili smo lokaciju i bas mi zao onih silnih zena sto ostavismo tamo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Vidjeste li Toyota ( Supra) fasovao plave zvezdice , umjesto ovih nasih klosarskih, zutih. Sta mu to znaci 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
mrme
Gost
|
To sam i ja primetio,al reko bolje da cutim 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
E to ni meni nije jasno, od kad se renger pojavio sve se izmjenjalo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
supra
|
E to ni meni nije jasno, od kad se renger pojavio sve se izmjenjalo  Ti si najbolji kada ćutiš, ali da budem iskren nešto si se previše ućutao 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
ziponja
|
To sam i ja primetio,al reko bolje da cutim  Ajde Ti probaj nabiti 1000 poruka da vidimo sta ce se desiti  Malo Ti nedostaje
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Morao sam malo da se ispraksam, pa reko bolje da izbrišem mrma nego mrme 
|
|
|
|
|