Autor
|
Tema: Kafana - Zatvorena - Closed - Fermé - Chiusa - Geschlossen (Pročitano 8876 puta)
|
mrme
Gost
|
Pa da mozes,ne bih se ni pitao,znao bih da si ti,al znajuci da do tad nisi imao te petokrake tolike nisi mogao,al ko zna svasta je moguce 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
ziponja
|
Kus na starog druga 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
mrme
Gost
|
Morao sam malo da se ispraksam, pa reko bolje da izbrišem mrma nego mrme  Evo ako mozes odma brisi,necu se ljutim sekunde,al odma sad,a ne kasnije da moljakas VIP-a. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
To sam i ja primetio,al reko bolje da cutim  Ajde Ti probaj nabiti 1000 poruka da vidimo sta ce se desiti  Malo Ti nedostaje Samo oprezno  jer imam informacije da se posle 1000 vraćaš na 0
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
To sam i ja primetio,al reko bolje da cutim  Ajde Ti probaj nabiti 1000 poruka da vidimo sta ce se desiti  Malo Ti nedostaje Samo oprezno  jer imam informacije da se posle 1000 vraćaš na 0Pa onda idemo sve ispocetka 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Morao sam malo da se ispraksam, pa reko bolje da izbrišem mrma nego mrme  Evo ako mozes odma brisi,necu se ljutim sekunde,al odma sad,a ne kasnije da moljakas VIP-a.  Zašto bih te izbrisao? Nemam razloga za to? Al da sam imao moć onda kada si se sprdao za ono jagnjence rado i slatko bi te kao gumicom bris bris 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Nema nam Gagija, ko zna dal je stigo na Jahorinu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Morao sam malo da se ispraksam, pa reko bolje da izbrišem mrma nego mrme  Evo ako mozes odma brisi,necu se ljutim sekunde,al odma sad,a ne kasnije da moljakas VIP-a.  Zašto bih te izbrisao? Nemam razloga za to? Al da sam imao moć onda kada si se sprdao za ono jagnjence rado i slatko bi te kao gumicom bris bris  Nisam bas siguran da ovo Supra pise,da se neko nije ulogovao na njegov nalog,ovo definitivno nije on,il je to zbog ovih zvedica 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Morao sam malo da se ispraksam, pa reko bolje da izbrišem mrma nego mrme  Evo ako mozes odma brisi,necu se ljutim sekunde,al odma sad,a ne kasnije da moljakas VIP-a.  Zašto bih te izbrisao? Nemam razloga za to? Al da sam imao moć onda kada si se sprdao za ono jagnjence rado i slatko bi te kao gumicom bris bris  Nisam bas siguran da ovo Supra pise,da se neko nije ulogovao na njegov nalog,ovo definitivno nije on,il je to zbog ovih zvedica  Ajde jos 8
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Morao sam malo da se ispraksam, pa reko bolje da izbrišem mrma nego mrme  Evo ako mozes odma brisi,necu se ljutim sekunde,al odma sad,a ne kasnije da moljakas VIP-a.  Zašto bih te izbrisao? Nemam razloga za to? Al da sam imao moć onda kada si se sprdao za ono jagnjence rado i slatko bi te kao gumicom bris bris  Nisam bas siguran da ovo Supra pise,da se neko nije ulogovao na njegov nalog,ovo definitivno nije on,il je to zbog ovih zvedica  Ajde jos 8 A mozda Ti i Supra moze nakucat. Sjecas se VIP-a , odjednom sa 700 na 800 ili tako nesto
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Morao sam malo da se ispraksam, pa reko bolje da izbrišem mrma nego mrme  Evo ako mozes odma brisi,necu se ljutim sekunde,al odma sad,a ne kasnije da moljakas VIP-a.  Zašto bih te izbrisao? Nemam razloga za to? Al da sam imao moć onda kada si se sprdao za ono jagnjence rado i slatko bi te kao gumicom bris bris  Nisam bas siguran da ovo Supra pise,da se neko nije ulogovao na njegov nalog,ovo definitivno nije on,il je to zbog ovih zvedica  Ajde jos 8 A mozda Ti i Supra moze nakucat. Sjecas se VIP-a , odjednom sa 700 na 800 ili tako nesto Bogami sa 700 na preko 900.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
7
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
6
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Zašto bih te izbrisao? Nemam razloga za to? Al da sam imao moć onda kada si se sprdao za ono jagnjence rado i slatko bi te kao gumicom bris bris  Nisam bas siguran da ovo Supra pise,da se neko nije ulogovao na njegov nalog,ovo definitivno nije on,il je to zbog ovih zvedica  Nisu me unaprijedili da bih brisao, nego ... nemam pojma ... hm ... valjda da vodim evidenciju i da vas opominjem kada švrljte po temama koje su infomativne strukture kao što je "stanje na jahorini"
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |