stranica: [1] 2
|
 |
|
Autor
|
Tema: ski/bord oprema na Jahorini? (Pročitano 1794 puta)
|
|
gagi
|
Mislite li da se na Jahorini prodaje original ski/bord oprema po radnjama...Burton;Colmar,Phoenix Northface,Atomic itd.?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Đe si ti vidio da se prodaje Burton na Jahorini? Nisi naveo: Nitro, Bastard, Dynastar, Elan, F2, Head, Killer Loop, K2, Nidecker, Palmer, Ride, Rossignol, Salomon, Santa Cruz ..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
TO NISAM NI VIDEO,ALI BURTON JESAM U RADNJI KOJA JE OTVORENA U PANSIONU PAHULJICA,ODMAH PORED SPORTA...RAJSKA DOLINA JAHORINA
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Nekako covek ode gore komplet spreman na planinu,pa nisam ni gledao nikad gore neku opremu,kakve su cene jel drasticno skuplje nesto kupiti na ski centru il se varam?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Nekako covek ode gore komplet spreman na planinu,pa nisam ni gledao nikad gore neku opremu,kakve su cene jel drasticno skuplje nesto kupiti na ski centru il se varam?
Na Jahorini možda i jeste dok u Evropi to nije slučaj... ponekad se prođe jeftinije na ski centru
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
ONO ŠTO JE MENE IZNENADILO JE DA KOMPLET BURTON(JAKNA I PANTALONE RONIN) KOŠTAJU 250 EVRA...ZATO SAM DETALJNO GLEDAO DA NIJE FALŠ I NISAM USPEO DA VIDIM...MATERIJAL DOBAR,IZRADA 1 LIGA...ALI CENA ME BUNI... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Na Jahorini možda i jeste dok u Evropi nije slučaj... ponekad se prođe jeftinije na ski centru Nisam cak ni pogledao nikad nista,valjda nemam naviku,mada sam od Sase imao ponudu za neke skije jako povoljno gore na planini.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
ONO ŠTO JE MENE IZNENADILO JE DA KOMPLET BURTON(JAKNA I PANTALONE RONIN) KOŠTAJU 250 EVRA...ZATO SAM DETALJNO GLEDAO DA NIJE FALŠ I NISAM USPEO DA VIDIM...MATERIJAL DOBAR,IZRADA 1 LIGA...ALI CENA ME BUNI...  Pa to stvarno nije skupo.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
MA JA VOLIM DA KUPUJEM PA KORISTIM SVAKU PRILIKU DA NEGDE PROVIRIM U RADNJU... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
To je ta roba...samo ovde čovek ne mora da razmišlja da li je prevaren...pre neki dan vidim u Novom Sadu radnju u "Spensu"..jako dobro snabdevenu+ sniženje...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Supra ima li kod tebe na tom trulom Zapadu kakvih sniženja..znaš već čega(skija naravno)..haha
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Ovde se skije više na prodaju, skijaša sve manje i manje. 250€ su 250€ tako da je cijena realna za jedne pantolone i jaknu, jer je rijač o Burton "RONIN" koji je uvijek bio jeftiniji od samog Burtona i čuvenog Burton "AK". A sigurno nije u pitanju materijal GoreTex, jer 250€ neće biti dovoljni za jednu jaknu i pantolone GoreTex! Znači 250€ za pantolone i jaknu Ronin od materiala Storm-lite 2.0 E ili Storm-lite 3.0-C Fabric 10,000MM-10,000G je sasvim realna cijena. A za jaknu i pantolone Burton Ltd Grail moraćeš da izdvojiš nešto manje od 1000€..  Pogledaj sliku
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
hoćeš reći da skijaši postaju ugrožena vrsta...još malo pa će ispasti da ne smeš više skijaša ni pregaziti kad ga stigneš na stazi?? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
uzgred budi rečeno odelo je MRAK...vredi svakog evrića...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1] 2