stranica: 1 [2]
|
 |
|
Autor
|
Tema: ski/bord oprema na Jahorini? (Pročitano 1800 puta)
|
mrme
Gost
|
uzgred budi rečeno odelo je MRAK...vredi svakog evrića...
Joj meni se uopste ne svidja,moj deda noso takvu teksas jaknu kad je bio mlad,mozda nemam ukusa,al mi se stvarno ne svidja,ima Burton i lepsih modela.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
hoćeš reći da skijaši postaju ugrožena vrsta...još malo pa će ispasti da ne smeš više skijaša ni pregaziti kad ga stigneš na stazi??  Ma mozes ga zgaziti,al ako ga stignes 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
znaš da mogu...još kad pustim ručnu...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Joj meni se uopste ne svidja,moj deda noso takvu teksas jaknu kad je bio mlad,mozda nemam ukusa,al mi se stvarno ne svidja,ima Burton i lepsih modela. ima,ima ali im je i cena odgovarajuća...a što je nažalosnije kod nas NEMA 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Stvar ukusa... nije loša kombinacija jer posle bordanja možeš slobodno da izađeš u naki kafić ili da odeš na klopu, a da te niko ne gleda čudno. Svi moji drugari imaju slične jakne, pa kada se krene negde na skijanje, oni su već spremni i obučeni u snow odjelu, dok ja moram da se presvlačim... već znaš zašto, video si moju jaknu 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
ima,ima ali im je i cena odgovarajuća...a što je nažalosnije kod nas NEMA  Ja ću da ti nabavim, samo reci šta te zanima?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
ima,ima ali im je i cena odgovarajuća...a što je nažalosnije kod nas NEMA  Ja ću da ti nabavim, samo reci šta te zanima? onaj komplet mi sa jako dopada...proveri mi za cenu...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
sasav
|
Mislite li da se na Jahorini prodaje original ski/bord oprema po radnjama...Burton;Colmar,Phoenix Northface,Atomic itd.?
mislim da je to roba iz Novog Pazara
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|