stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Smeshtaj u Martu!!! (Pročitano 1610 puta)
|
|
enkidu
|
KOje su cene smeshtaja u martu i gde je najbolje otici? Nas je troje! Moze i varijanta sa polupansionom, a moze i bez, svejedno!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
POGLEDAJ NA FORUMU PONUDU VIKENDICA PO EXTRA CENAMA U DRUGOJ POLOVINI MARTA...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
enkidu
|
ljudi, imamo malih problema! neki ljudi nece moci da idu, tako da nas dvoje za sada sigurno idemo. Dvoje ce mozda doci... elem, kako da nadjemo smeshtaj za nas dvoje a da nije skupo... odgovaraju nam sve varijantre, i da se mi hranimo, i da jei polupansion. doshli bi u sredu rano ujutro, ili u chetvrtak rano ujutro. I imam josh jedno pitanje, autobus sa pala za jahorinu, da li ide i u koliko sati, i koja je cena? malo sam se smorio sada, ubishe mi entuzijazam zlikovci... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
enkidu
|
bilo ko, bilo koju informaciju? pliiizzz 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
bilo ko, bilo koju informaciju? pliiizzz  Mislim da su ti ove Martovske ponude veoma povoljne, e sad što vas je samo dvoje... hm... tarži nekog da vam se pridruži Last minute
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
enkidu
|
Hvala supra, snashao sam se! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ZORAN NS
|
U PETAK 28.03.2008 U VEČERNJIM SATIMA BI DOŠLI NA JAHORINU NAS DVOJICA. INTERESUJE ME NEKI SKROMNIJI SMEŠTAJ ODNOSNO ŠTO POVOLJNIJE, OSTALI BI VIKEND. UNAPRED HVALA
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enkidu
|
Sasav ima odlichan smeshtaj i cene za Mart!!! Sasavi, veeeeliki pozdrav iz Pancheva (Kancerova)!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1]