Autor
|
Tema: Kafana kod Vip-a i Onill-a - Zatvorena - Closed - Fermé - Chiusa -Geschlossen (Pročitano 8844 puta)
|
|
supra
|
Moram priznati da nisam majstor pripremanja, znate ono: zaklati, očistiti.... Ali što se tiče organizacije, tu sam nenadmašiv i veoma ozbiljan... i hoću pomoći... popiti... a najradije pojesti. Vip je skroz u pravu kada kaže da su potrebna dva-tri dana.... čak je fer, a i mudar, kada se ponudio da časti prasetinom, jer je to, vijerujte mi, najlakši deo svega >platiti<. Znači da bi sve to ispalo kako treba, nas petorica/šestorica moramo najmanje da odvojimo dva dana za sve to, a ne da u zadnjem minutu dođemo, popijemo, platimo, nažderemo se i odemo... kada bi tako bilo ne bi nas bilo petorica/šestorica nego pedesetorica/šesdesetorica. Griješim?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Ma ti nesec ni doci Ako se ne okreće na ražnju sigurno nećuAko je u pitanju ražanj naći ću ga...samo dođi...  druže ima li šanse da se vidimo gore?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
supra
|
Pa što se tiče broja ljudi to je bar lako...ako dođe Supra rešili smo pitanje praseta,za krušku će se pobrinuti Zip..ja ću se ako treba žrtvovati za eventualne gošće...
Ništa protiv Zip-a, ali ipak mislim da je za krušku najbolje zadužiti druga Alf-a?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
SVOXY
|
Hocel li biti neko Prasence za vikend ,dolazimo nas cetvoro na party ako moze,nosimo pravu rakiju Kajsiju ako neko voli ....Leci sve rane ...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
SNOW
|
|
|
|
gagi
|
Pa što se tiče broja ljudi to je bar lako...ako dođe Supra rešili smo pitanje praseta,za krušku će se pobrinuti Zip..ja ću se ako treba žrtvovati za eventualne gošće...
Ništa protiv Zip-a, ali ipak mislim da je za krušku najbolje zadužiti druga Alf-a?misliš da je bolji pozvalac kruške?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Hocel li biti neko Prasence za vikend ,dolazimo nas cetvoro na party ako moze,nosimo pravu rakiju Kajsiju ako neko voli ....Leci sve rane ...
a joj druze, mogli bi otvoriti "samstalnu pecenjaru kod vip-a" u naselju sator (jel on sur?)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Ništa protiv Zip-a, ali ipak mislim da je za krušku najbolje zadužiti druga Alf-a?
misliš da je bolji pozvalac kruške? Kruške sigurno da
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Nešto nam je kafana zamrla...nema konobarica...nema kruške...nema nikoga 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
nema ni tebe
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Nešto me napao posao...da ne poveruješ,čovek na poslu,a mora i da radi...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
gagi
|
DOBRO JUTRO SVIMALEP PROVOD I DOBRE STAZE ONIM SREĆNICIMA KOJI SU DANAS NA JAHORINI... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra