Autor
|
Tema: Kafana kod Vip-a i Onill-a - Zatvorena - Closed - Fermé - Chiusa -Geschlossen (Pročitano 8833 puta)
|
|
ziponja
|
i ja sam na tebe  zasto  ? Zato što se skijaš po cijeli dan, iskoristi zimu ko niko od nas  Pa dobro, ali zato vi imate drugih prednosti itd itd samo mi nemoj reći da nemaš sezonski skipass  Imam, ali sam ga zato platio cijelih 180.00 KM
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
mrme
Gost
|
i ja sam na tebe  zasto  ? Zato što se skijaš po cijeli dan, iskoristi zimu ko niko od nas  Pa dobro, ali zato vi imate drugih prednosti itd itd samo mi nemoj reći da nemaš sezonski skipass  Imam, ali sam ga zato platio cijelih 180.00 KM Skoro ko ja sedmodnevni tj.sestodnevni 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
i ja sam na tebe  zasto  ? Zato što se skijaš po cijeli dan, iskoristi zimu ko niko od nas  Pa dobro, ali zato vi imate drugih prednosti itd itd samo mi nemoj reći da nemaš sezonski skipass  Imam, ali sam ga zato platio cijelih 180.00 KM gotovo 95 Eura
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
mrme
Gost
|
i ja sam na tebe  zasto  ? Zato što se skijaš po cijeli dan, iskoristi zimu ko niko od nas  Pa dobro, ali zato vi imate drugih prednosti itd itd samo mi nemoj reći da nemaš sezonski skipass  Imam, ali sam ga zato platio cijelih 180.00 KM gotovo 95 Eura Pa zato OC ne moze da priusti topove,Zip se skija cele sezone za manje od 100 eur-a 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Alf ti ces se izgleda fino iskijati za vikend.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
pa mogli smo i mi druže...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
pa mogli smo i mi druže...
De si Gagi sta ima?Ma ne mogu ovaj vikend nikako,mozda tamo od nedelje uspem dva dana da organizujem.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Zip ti izgleda ne skijas dok pada,samo po suncu 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Zip ti izgleda ne skijas dok pada,samo po suncu  Uglavnom
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
gagi
|
evo me na poslu...
|
|
|