Autor
|
Tema: Kafana kod Vip-a i Onill-a - Zatvorena - Closed - Fermé - Chiusa -Geschlossen (Pročitano 8837 puta)
|
|
ziponja
|
Sta fali. Kako god !!!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
mrme
Gost
|
evo me na poslu...
Ides li za vikend gore?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
alfa
|
I ko je gore za vikend?Ziponja,mrme,gagi,supra...? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
evo me na poslu...
Ides li za vikend gore? pravo da to kažem još razmišljam,ali ovaj novi sneg me baš mami... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
I ko je gore za vikend?Ziponja,mrme,gagi,supra...?  Da da 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
I ko je gore za vikend?Ziponja,mrme,gagi,supra...?  Mrme ovaj vikend nije gore,nazalost 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
I ko je gore za vikend?Ziponja,mrme,gagi,supra...?  Mrme ovaj vikend nije gore,nazalost  Stvarno na zalost jer izgleda da ce biti fantasticno.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
I ko je gore za vikend?Ziponja,mrme,gagi,supra...?  Mrme ovaj vikend nije gore,nazalost  Stvarno na zalost jer izgleda da ce biti fantasticno. Ali imamo tvoju fotku pa cemo je staviti na zicu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
mrme
Gost
|
I ko je gore za vikend?Ziponja,mrme,gagi,supra...?  Mrme ovaj vikend nije gore,nazalost  Stvarno na zalost jer izgleda da ce biti fantasticno. Ali imamo tvoju fotku pa cemo je staviti na zicu Haha,moze,bice mi lakse 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
I ko je gore za vikend?Ziponja,mrme,gagi,supra...?  Mrme ovaj vikend nije gore,nazalost  Stvarno na zalost jer izgleda da ce biti fantasticno. Ali imamo tvoju fotku pa cemo je staviti na zicu Ima da je uokvirimo i zakacimo na zid da visi kao Titova nekad 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
U subotu ne mogu 100%,mozda u nedelju uspem nekako,pa i ponedeljak da ostanem.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
U subotu ne mogu 100%,mozda u nedelju uspem nekako,pa i ponedeljak da ostanem.
To je O.K.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |