|
irvas
|
Juče je na jahorini bilo fantastično. Istina je da snjeg polako kopni i da je na nekim mjestima staza 'malo' progledala, ali ogorijelica je sasvim OK za skijanje  Ako se prognoze obistine sezona bi mogla da potraje do aprila u sta se ja iskreno nadam ! Do tad pozdrav 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
maq
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
|
|
Kole
|
Bio sam za vikend,tojest sad sam se vratio sa puta.Subota staze extra ali malo pretoplo pa pocelo da topi sneg,nema guzve a nedelja staze malo otopljene ali nigde ljudi mozes da skijas na sve strane  .U nedelju je i duvao neki hladan vetar pa je bili malo klimavo na zici pri vrhu  Sve u svemu vise nego zadovoljan.Neki ljudi iz OC-a su rekli da mozda sutra nece paliti zice bar ne sve da se malo sacuva za onaj najavljen sneg
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
SVOXY
|
Malo uzivancije nije na odmet..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
SNOW
|
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
snjezni alarm za sutra navecer !!! ocekujemo 20-tak cm snijega uz velike minuse i do - 20 afrika 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
snjezni alarm za sutra navecer !!! ocekujemo 20-tak cm snijega uz velike minuse i do - 20 afrika  Meni se cini da ce sutra i prekosutra pasti vise od 50 cm. Ima da bude pravo padanje
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
|
|
gagi
|
ljudi da li je neko danas bio gore,kakva je situacija?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
kakva je situacija danas? pada li? (dosta)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nixid
|
 neka trpa samo... evo u sarajevu je haos koliko pada...mogu mislit koja je gore ludnica.....jeeeeeeeeeeeeeeeeeee jahorina eto mene 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|