|
ziponja
|
zip jos jedna slika i ubijedio si me uzimam bolovanje heheheh
A sad 
|
6.jpg (59.64 KB - dohvaćeno 81 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
gagi
|
ma ne ja sam sad kuci imam vrlo specificno radno vrijeme... ipak ne bis e zallila da radim kao recimo neki instruktor skijanja i bordanja hahahha
ma dobro...ako promeniš posao ja upisujem kod tebe časove borda...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Zip-e jesu li ovo na slici svi gosti ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Temperatura je bila cijelo vrijeme izmedju -6 i -3 ( do 15.00 sati) Sjajan snijeg ( istina za malo iskusnije skijase) ,.Borderi su dosli na svoje. Bilo je nekoliko momaka i jedna cura koji su rasturali gore. Stvarno dobro boardaju
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
gagi
|
A borderka radi...buhuhuuu 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Bogami izgleda da je forum živnuo sa novim padavinama...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Ko se do sada nije odlucio da dodje , mozda mu ovo pomogne
|
7.jpg (64.71 KB - dohvaćeno 70 puta.)
8.jpg (56.5 KB - dohvaćeno 73 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
borderka
|
aaaaaaaaaaaaaj upomoc.... ubices me......... zip ispaljuje slike rafalno... hahahahha 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
ziponja
|
Ovih nekoliko bordera sto dobro voze danas su se nauizivali:Voze boardove firmr Burton ( ima li to) mislim
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
borderka
|
Bogami izgleda da je forum živnuo sa novim padavinama...
forum se hrani energijom koja se oslobađa padanjem snijega 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
ziponja
|
I sta sad  Razlaz  ? No comment? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
SILE
|
Zip svaka cast ja mislim da bi te VIP trebao unaprijediti za moderatora  jer stvarno su ti izvjestaji i CNN bi te pozelio 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Ovih nekoliko bordera sto dobro voze danas su se nauizivali:Voze boardove firmr Burton ( ima li to) mislim
Naravno da ima Burton Zip jesi li vidio Moj Burton Evo ga i novi Novi Burton Vapor
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|