Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 7.dio (Pročitano 16237 puta)
|
|
ziponja
|
Ovih nekoliko bordera sto dobro voze danas su se nauizivali:Voze boardove firmr Burton ( ima li to) mislim
Naravno da ima Burton Zip jesi li vidio Moj Burton Evo ga i novi Novi Burton VaporSad sam pogledao. Lijepi su !!! Tesko mi je reci da li je ovo sto sam vidio bio jedan od ovih, ali mocno je izgledao i lijepe boje ( sareno) je imao na gornjoj povrsini, a na kliznoj povrsini pise Burton
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
|
|
gagi
|
[i][/i]Bogami i ja sam se uplašio...valjda to tako ide..što manje snega an Jahorini to manje postova i forumaša...[i]
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Srećom zima se još ne da...opet je pokazala zube
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
[i][/i]Bogami i ja sam se uplašio...valjda to tako ide..što manje snega an Jahorini to manje postova i forumaša...[i]
Pa u principu ima dvadesetak aktivnih od ovih 1316 clanova. Mnogi se upisu samo da provjere ima li snijega prije nego ce krenuti gore ili da dobiju neku info. I to je u redu, ali ipak 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
ziponja
|
Srećom zima se još ne da...opet je pokazala zube
Ma covjece gore je danas bila prava zima. U Sarajevu kada sam posao oko 8.30 je bilo +3 stepena, a gore -6 . Snijega kao u prici. Kazu 65 cm. Bogami kako meni iskustvo kaze ima ga i cijeli metar.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Jedino steta sto nema gostiju, ljudi koji vole skijanje, jer je fantasticno. Prava zima sa mnogo snijega. Mislim da ce tako biti i preko vikenda.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Za vikend ce raja iz Grada krenuti gore i na Bjelasnicu. Doci ce i nesto posjetilaca sa strane, nesto raje sa Pala i eto ti dobre zabave i skijanja.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
bole73
Novi član

|
Znam da se ovo pitanje stalno ponavlja,ali me interesuje vrijeme za vikend,posto su prognoze razlicite na meteoroloskim sajtovima,od snijega i minusa do kise i jugovine.Kakva su vasa predvidjanja?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
prema najavama vikend bi trebao biti hladan i sa novim doduše ne baš obilnim padavinama,ali očito sada nisu ni neophodne da bi se dobro zabavili na snegu...samo da mi ne ugaze celac dok dođem...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
prema najavama vikend bi trebao biti hladan i sa novim doduše ne baš obilnim padavinama,ali očito sada nisu ni neophodne da bi se dobro zabavili na snegu...samo da mi ne ugaze celac dok dođem...
Za vikend cuvaju Ogorjelicu, Sator , a imas i SSK. Netaknuto.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Za vikend cuvaju Ogorjelicu, Sator , a imas i SSK. Netaknuto. (SSK-Olimpic)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Evo Ogorjelice I I Satora. Netaknuto. Samo sam ja dva puta prosao , he he he. Nisam mogao izdrzati 
|
5.jpg (45.27 KB - dohvaćeno 71 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
 |