Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 7.dio (Pročitano 19144 puta)
|
|
borderka
|
nego djeco draga radite li vi ista drugo osim ćaskanja na forumu i povremeno bordanja tj skijanja??? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
ziponja
|
nego djeco draga radite li vi ista drugo osim ćaskanja na forumu i povremeno bordanja tj skijanja???  Drugarice uciteljice, eto ponekad si damo slobodu da ne radimo nista drugo , narocito kad smo umorni od skijanja.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
borderka
|
kako si pogodio da sam... hehehehhehe
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
ziponja
|
kako si pogodio da sam... hehehehhehe
Pa rece za radno vrijeme,
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Besposlen pop i jarice krsti
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
nego djeco draga radite li vi ista drugo osim ćaskanja na forumu i povremeno bordanja tj skijanja???  pa nemoj tako ...ima nas koji i radimo i to po čitav dan i noć bez prekida...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
borderka
|
hajd raja uzivajte moram ici pisati pripreme za casove heheheeh
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
supra
|
Ha, Ha.... može vip jednom da vam progleda kroz prste a i kraj sezone je, koga više zanima stanje na Jahorini STANJE JE TRAGIČNO SAVRŠENO PA KO VOLI SUNČANJE SKIJANJE SKIJANJE SUNČANJE OVO JE PRAVA PRILIKA ZA TO
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
A KO NE VOLI DRUŽE MOJ..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
A KO NE VOLI DRUŽE MOJ..
Bojim se vjetra u subotu. hmmmmmm 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
zNAŠ KAKO KAŽU: NIŠTA NAS NE MOŽE IZNENADITI...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|