Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 7.dio (Pročitano 19179 puta)
|
stefa*
Novi član

|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Rajska Dolina je dolina ispod Rajskih Vrata, stvarno prelijepa (izmedju Zelje i SSK). Vrata su tamo preko tunela i tu je prije prolazio jedini put (ispod bregine vikendice) ka Rajskoj Dolini, pa nas pokojni Darko nazva kucu "Rajska Vrata"
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Vreme divno,staze još i bolje,ali nema onog najvažnijeg....
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Definitivno najbolji dan u poslednje tri godine. Snijega kao u prici ( preko metar) temperatura minus 1 2. 3. 4 na vrhu i vise. Staze idealne + sto je jos vaznije cijelac sjajan, prsic. Ispisao sam Rajsku uzduz i poprijeko. Ne znam zasto samo ja , ali je tako bilo. Fotke oko 19 sati ( imam ih brdo ) dok se tusnem, odmorim malo itd
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
|
|
ziponja
|
Prvo cemo par serija ( manjih slika ) pa onda iza 19 sati tzv "Jahorinski martovski voz" jedna po jedna svakih par minuta u nesto vecem formatu Dakle
|
rajska.jpg (65.36 KB - dohvaćeno 113 puta.)
1.jpg (36.57 KB - dohvaćeno 113 puta.)
2.jpg (42.25 KB - dohvaćeno 112 puta.)
3.jpg (47.29 KB - dohvaćeno 111 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
ziponja
|
i
|
4.jpg (37.06 KB - dohvaćeno 107 puta.)
5.jpg (35.73 KB - dohvaćeno 106 puta.)
6.jpg (32.65 KB - dohvaćeno 107 puta.)
7.jpg (37.52 KB - dohvaćeno 108 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
33.jpg (58.45 KB - dohvaćeno 100 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
putko
Novi član

|
ostao sam bez daha 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Pozdrav svim forumašima! Čitam vas preko cele sezone, super ste, a Jahorina je lepotica prava, neverovatna planina. Bio sam ove sezone tri puta, ali lepotice nikad dosta, što se kaže ljubav na prvi pogled. Malo me je razočarao prošli vikend, pošto mi je put do Jahorine dosta dug iz Budimpešte (9-10 sati vožnje). Ako mi potvrdite da će dvosedi raditi, ne marim za vožnju a ni za posao, javljam šefu bolovanje, skupljam drugare i stižemo u petak ujutru. Puno pozdrava iz Budimpešte!
Ima da radi. Verijeme treba da bude dobro Sunce po cijeli dan. Snijega vidis koliko ima. Raja se napalila, doci ce . Sve ce da radi , vjerujem
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Jahorinski martovski voz !!!
|
44.jpg (65.12 KB - dohvaćeno 98 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
55.jpg (83.46 KB - dohvaćeno 90 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
66.jpg (87.29 KB - dohvaćeno 90 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Svaka čast Zip-e...tko se radi promocija naše lepotice... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|