Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 7.dio (Pročitano 16232 puta)
|
|
zedhus
|
Ej ViPu prijatelju...smo mi reci temp. i obećavam da te ostavljam na miru...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Zedhus
|
|
|
|
zedhus
|
ne pada valjda kiša,jbmu...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Zedhus
|
|
|
|
neca
|
Zimske obavezno, a lance po potrebi, mozda kad dodjes na plato poljica, prije nego sto krenes uzbrdo.
ma kakvi crni lanci sta vam koji ce vam lanci,nije snijeg po cesti,ja u zivotu nisam stavila lance a non stop idem na jahorinu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
dejankosic
Novi član

|
Planiram doci u subotu ili nedelju na jahorinu da skijam.zanima me da li trebaju lanci za auto i koliko je put do jahorine cist,makar do hotela rajska dolina?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
put je cist do Jahorine. Do Šatora ima snijega na kolovozu .
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
zedhus
|
Zimske obavezno, a lance po potrebi, mozda kad dodjes na plato poljica, prije nego sto krenes uzbrdo.
ma kakvi crni lanci sta vam koji ce vam lanci,nije snijeg po cesti,ja u zivotu nisam stavila lance a non stop idem na jahorinu. Neco meco, lanci ce za svaki slucaj biti u autu, s obzirom da se pentram do sarajevske priče...Ne želim komediju...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Zedhus
|
|
|
dejankosic
Novi član

|
Koliko je skip-pas za jedan dan???
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gabrijelos
|
lanci skoro pa obavezni ako je zadnji pogon ostali mislim da mogu bez njih ljudi redovno ciste i posipaju
jahorina je luda luda, jucerasnji dan prepredivan, kazu domaci jedan od najljepsih
snijega ko u prici nema guzvi
slike ce sve reci
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugljobrijez
|
Poslije ovih fotografija nema se sta vise reci. Krecemo iz Bijeljine u subotu u 05:00 sati i hvatamo prvu zicu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |