stranica: [1] 2 3 ... 32
|
 |
|
Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 7.dio (Pročitano 12870 puta)
|
|
vip-jahorina
|
Nastavak teme, stanje na Jahorioni - 7. dio
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
enkidu
|
Pa, kakvo je stanje, osim shto ce sutra o5 snega malo da padne? slike od vikenda su fenomenalne! Rekao bih da je stanje odlichno! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Pa, kakvo je stanje, osim shto ce sutra o5 snega malo da padne? slike od vikenda su fenomenalne! Rekao bih da je stanje odlichno!  Stanje je vrhunsko,ja bio za vikend,krivo mi jedino sto zice nisu radile do 20 h.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
ziponja
|
Pa, kakvo je stanje, osim shto ce sutra o5 snega malo da padne? slike od vikenda su fenomenalne! Rekao bih da je stanje odlichno!  I danas je bilo fantasticno. Staze opeglane, raje nema. Kao privatna planina sa zicama i liftovima. Pravo uzivanje. Od 09.30 do 14.30 sam napravio barem 25 sto zica sto liftova. Sjajne staze , vrhunsko skijanje.
|
1.jpg (33.8 KB - dohvaćeno 308 puta.)
2.jpg (39.1 KB - dohvaćeno 300 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
ziponja
|
Oko 14 . 30 je poceo padati snijeg. Obecava. Nocas i sutra moguce da bude 15tak cm , a to bi bilo vise nego dobro
|
4.jpg (36.48 KB - dohvaćeno 283 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
ziponja
|
nesto nece sve odjednom, pa ovako jedna po jedna
|
5.jpg (32.96 KB - dohvaćeno 286 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
6
|
6.jpg (33.08 KB - dohvaćeno 262 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
7
|
7.jpg (22.6 KB - dohvaćeno 244 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
8
|
8.jpg (37.43 KB - dohvaćeno 241 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
ziponja
|
Pocurila mi je zimska bala! A tek kada sutra padne josh 15cm, a mi dodjemo u sredu na prelijepu varijantu...  a jel ja to dobro vidim da u subotu nisu radile poljice? Radio je samo lift na poljicama. Gore je bila jaka magla i vjetar pa je radila ogorjelica
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Nije ni cudo. Covjek se osami skijajuci, a nikoga da sretne. Dodjes na zicu samo oni radnici cuce. I njima stalo do price. Pa te ispituju, nedaju ti da sjednes. Ostadose oni sami dole 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1] 2 3 ... 32
|
|
|
 |