stranica: 1 [2] 3 4 ... 32
|
 |
|
Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 7.dio (Pročitano 19136 puta)
|
|
enkidu
|
Kada budesh video dva kretena u sredu ujutro na stazi, pozelecesh da je i dalje prazna planina  Jahorino stizemo! A izgleda da ce vecheras da stvarno pada i sutra takodje? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
enkidu
|
neka prepolove cenu ski cuka i za jedan dan ce da se napuni 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Pocurila mi je zimska bala! A tek kada sutra padne josh 15cm, a mi dodjemo u sredu na prelijepu varijantu...  a jel ja to dobro vidim da u subotu nisu radile poljice? Radio je samo lift na poljicama. Gore je bila jaka magla i vjetar pa je radila ogorjelica Radile su Poljice dvosed u subotu,samo je pusten oko 9.45 zbog vetra.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
enkidu
|
aha... jasno! e, vidim da prognoza kaze da ce danas da pada. Jel pada?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
aha... jasno! e, vidim da prognoza kaze da ce danas da pada. Jel pada?
Ma nemoj da brines,ako ides u sredu imaces snega 100%,staze su savrsene.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Pa, kakvo je stanje, osim shto ce sutra o5 snega malo da padne? slike od vikenda su fenomenalne! Rekao bih da je stanje odlichno!  Stanje je vrhunsko,ja bio za vikend,krivo mi jedino sto zice nisu radile do 20 h. u pravu si... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Pa, kakvo je stanje, osim shto ce sutra o5 snega malo da padne? slike od vikenda su fenomenalne! Rekao bih da je stanje odlichno!  Stanje je vrhunsko,ja bio za vikend,krivo mi jedino sto zice nisu radile do 20 h. u pravu si...  Ili bar do 17 h 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
evo sadaq sam se vratio sa Jahorine staze su urađene za 10 snijega ima dovoljno i hčadno je tako da nije ni površinski sloj otopljen. Duva hladan sjeverni vjetar. Svima koji se odluče da dođu mogu reći da se neće pokajati...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
enkidu
|
ne kajemo se!  dolaze radioaktivni panchevci, bezite sa planine!! ali usled zagadjenja svetlimo u mraku, tako da cemo moci da skijamo i nocu  P.S. sasav, jel ti to sluzbeno vozilo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
ne kajemo se!  dolaze radioaktivni panchevci, bezite sa planine!! ali usled zagadjenja svetlimo u mraku, tako da cemo moci da skijamo i nocu  P.S. sasav, jel ti to sluzbeno vozilo  Morate se dekontaminirati pre nego sto dodjete gore,nece vas pustiti 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
možda da ih ne diramo...pored njih moći ćemo i mi još malo noću da gulimo staze... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
sasav
|
ne kajemo se!  dolaze radioaktivni panchevci, bezite sa planine!! ali usled zagadjenja svetlimo u mraku, tako da cemo moci da skijamo i nocu  P.S. sasav, jel ti to sluzbeno vozilo  Morate se dekontaminirati pre nego sto dodjete gore,nece vas pustiti  dakako jel dobar sta mu fali 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dzony
|
Zip kakve fotografije prosto mise place sto nisam tu  .Valjda ce tako biti i sledece nedelje posto su se ove najavljene temperature drasticno smanjile i taj novi sneg...Ma izdrzace valjda
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|