Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 7.dio (Pročitano 19145 puta)
|
|
vip-jahorina
|
opet snijezni alarm za Jahorinu. Veceras u toku noci te sutra navecer treba padati snijeg. ca. 10-15 cm novog.... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Kako ce danas biti lep dan za skijanje,sunce,dovoljno snega,uzivajte vi sto ste gore 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
4,5 metra
Svaka cast Vip  i meni je doslo da napisem 30 metara novog snega
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
maq
|
momci u akciji 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Ja jednostavno nemam rijeci. Sad sam dosao odozgo. Cijeli dan skijanje . Od 9.00 do 16.00. Staze super, vrijeme super, snijega kao u prici, a nigdje nikoga. Kako je krenulo u junu ce biti najbolje.
|
1.jpg (76.55 KB - dohvaćeno 96 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
ziponja
|
2
|
2.jpg (99.08 KB - dohvaćeno 96 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
ziponja
|
3
|
3.jpg (55.25 KB - dohvaćeno 92 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
4 itd
|
4.jpg (62.09 KB - dohvaćeno 93 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Pa Zip dvosed si slikao a mene nema,kako to 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Pod hitno kupuj drugi  .Bas mi je drago sto si se iskijao danas,valjda ovo potraje jos malo pa mozda doletim jos jedan vikend.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Pa onda me mozda jos uslikas koji put ove sezone 
|
|
|
|
|