Anketa
|
| Pitanje: |
ocjenite predhodnu sezonu
| ocjena 1 |
  0 (0%) |
| ocjena 2 |
  1 (3.6%) |
| ocjena 3 |
  16 (57.1%) |
| ocjena 4 |
  9 (32.1%) |
| ocjena 5 |
  2 (7.1%) |
|
|
| Ukupno glasova: 28 |
|
stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: ocjena predhodne sezone (Pročitano 1727 puta)
|
|
sasav
|
ocjenite predhodnu sezonu pa da ovo napravimo kao tradicionalnu anketu ove kao i svake naredne godine....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
|
supra
|
Mogu li da glasaju oni koji nisu bili na Jahorini ove godine?  Mogao bi da glasam na osnovu onoga šta se pisalo na forumu?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
samo napred
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
gagi
|
sada sam glasao...mislim da je sezona bolja od prethodne,ali i dalje slabija od ranijih...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Sto se mene tice, prilicno realna ocjena na anketi ( reciomo 3+ ili 3/4 ) sto govori o tome da su forumasi uz svo odusevljenje Jahorinom, ipak kriticni u pogledu stanja na planini. E sad u kom smislu, zasto, radi koga, cega itd , stvar je daljeg istrazivanja. Pa ko voli nek izvoli!!!!!!!!!!!!!! Dio odgovora ili razloga je vec sadrzan u "primjedbe i sugestije" ( mislim da se tako zove) topicu..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
Onill
|
nije radila praca radi nedostatka snijega i to je meni onako zasralo sezonu...sve drugo je realno onako kako jeste i na sta smo navikikli od Jahorine...znaci praca i nedostatak snijega u kljucnim momentima sezone.net
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
A to sto zicare nisu od polovine februara radile do 17.00 h.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
mrme
Gost
|
Pa samo promenis kafanu i resis problem  ,jednostavno.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
Pa samo promenis kafanu i resis problem  ,jednostavno. držite se teme
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
AnketaPitanje: ocjenite predhodnu sezonu
ocjena 1 - 0 (0%) ocjena 2 - 1 (3.8%) ocjena 3 - 16 (61.5%) ocjena 4 - 7 (30.8%) ocjena 5 - 1 (3.8%)
Ukupno glasova: 26I tako se završi naša anketa sa 61.5% dobro zadovoljnih skijaša. E sad, pitam se ja, ko li je onaj što je glasao za dovoljan (2)? A što se tiče oličnog (5) to može da bude samo vip ili neko ko je osvojio onu nagradnu igru "sedam dana na Jahorini"
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
nemoj tako Supra možda se neko zaljubio na Jahorini pa mu je sve bilo za 10 a ne za peticu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
pa i taj sto se zaljubio nije imao bas pun ugodjaj kad je tresao nije imao sta da strese s krova i izazove lavinu...hehe 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1]