stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Jahorina u Proljeće - LJeto - Jesen ??? (Pročitano 2391 puta)
|
|
supra
|
Šta se dešava na Jahorini ljeti? Šta je otvoreno/zatvoreno? Dolaze li gosti? Koje su cijene?
Promoviše li se ljetnji turizam? Ako "da" onda kako, koliko i šta?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Druže mislim da jedino Termag promoviše od prošlog leta spa vikend na jahorini sa obilaskom planinskih lepota vozićem...nisam bio,ali kažu da je lepo za videti...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Termag, Board i ne znam jos za Kristal. Uglavom, bazeni, wellness program ce raditi, sta ce termag jos u svojoj ponudi imati, jos ne znam.
Ponuda Relax weekenda u Termagu i Boardu, veoma povoljno, te ocekujemo za ovo doba pozitivan odazaov publike. Naravno, ti programi startaju tek kad se snijeg otopi.
Sto se tice vikendica, jedan broj stoji tokom cijele godine na raspolaganju, cijene su vise nego simbolicne, npr. cijeli vikend 8 osoba, za 80 eura.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
pa može se ponuditi još mnogo interesantnih stvari kao na primjer:
- planinarenje ( Jahorina-Treskavica-Bjelašnica) - branje ljekovitih trava i gljiva - vožnja bicikla - vožnja četverocikla (ovu ponudu sada ima Termag) - obilazak pećine Orlovača - šetnja - i jednostavno odmor ili bježanje od svakodnevne trke-frke
i još mnogo drugih interesantnih stvari
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
|
enkidu
|
U Rajskim vratima su ishli neki upitnici vezani za letnju ponudu Jahorine i za eventualno proshirenje letnje ponude i na Romaniju (planinarenje, pećinarenje,...) Ne znam ko radi tu anketu, ali je inicijativa super!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Filipino
|
Pozdrav svima, zna li neko kome da se obratim za Paragliding-tandem let. Cuo sam da Aero -klub kod Rajskih vrata organizuje tako nesto,ali nemam br.tel. ni e-mail.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Zanimljivo...treba se malo raspitati...bilo bi veoma lepo videti Jahorinu iz ptičije perspektive
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
Filipino
|
Hvala Supra,sa njima sam vec kontaktirao. Let traje 15-20 min. kosta 100KM sa slikama na CD-u. U augustu se dajem u visine pa se javljam sa utiscima.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Ma da je dzabe ja ne bi skočio! Ko zna da li postoji padobran za mene? Filipino ako skočiš car si i skidam ti kapu  Obavezno da se javiš da znamo ... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Filipino
|
Za pocetak cemo par puta letjeti,a onda mozda skupim hrabrosti i skocim. Probao sam parasailing bilo je super,ovo mora biti bar malo bolje.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
supra
|
Nemoj da plašiš čovjeka, to je tandem let, neće sam da se baci. Pozdrav svima.. hoću reći Gagiju, Alfu i hrabrom Filipincu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|