Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 8.dio (Pročitano 7902 puta)
|
|
supra
|
Gagi za moderatora, jedini koji je odan ovom forumu i koji je ostao da mi pravi drustvo!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
borderka
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
supra
|
hehehehhehe cim ste vi poceli o mojim nogama mora da vam je dosadnoooooooooooooooooo  joj Supra..veruj mi dobre noge ima borderka,bar koliko mene oči služe... Pitanje: Kako curi u Januaru na Jahorini vidjeti noge ako nije vaša cura?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
halo druže,kako si...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Crna... Plava... Mršava... Bucmasta... ili ? CRNA,LEPA I MRŠAVA...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
hehehehhehe cim ste vi poceli o mojim nogama mora da vam je dosadnoooooooooooooooooo  joj Supra..veruj mi dobre noge ima borderka,bar koliko mene oči služe... Pitanje: Kako curi u Januaru na Jahorini vidjeti noge ako nije vaša cura?NIJE BIO JANUAR NEGO MART, NISAM BAŠ DOBRO VIDEO OD GARDEROBE,ALI ZATO IMAM BOGATO ŽIVOTNO ISKUSTVO... MOŽDA POMOGNE AKO BORDERKA POČNE DA IGRA TENIS PA NAM POŠALJE NEKU FOTKU...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Totalno smo offtopic...moraću da otvorim novu temu...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Tenis pa tenis.... koji crni tenis, bolje plivanje, da je vidimo u bikiniju 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Ma ne smem samo ja da predlažem...videlo bi se svašta tu,ali videće i onaj njen bradonja...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
da li je kod tebe bilo kakvih snežnih vratolomija skoro...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Kakvih vratolomia? Misliš na skijanje ili bradonju? Nisam išao na skijanje, ali čim budem slobodan tu je Saas Fee, Zermatt, Les Diablerets... skijane krajem Jula
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
da,da mislio sam na bordanje druže...sad više nemaš na koga da se izvlačiš za lapsus sa skijanjem,a borderka će sigurno videti ovaj tvoj ispad...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Druže ti si zaboravio da ja imam gumicu za brisanje?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi