Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 8.dio (Pročitano 13605 puta)
|
|
neca
|
NISAM VEROVAO DA LJUDI NE ZNAJU DA NA JAHORINI IMA SNEGA...MISLIM DA BI BILO DOBRO U JUTARNJI TV PROGRAM UBACITI IZVEŠTAJ SA JAHORINE,BILO BI VIŠE GOSTIJU...
неко ми рече да на јутарњем на пинку буде свако јутро извјештај са јахорине 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Pink BH nemam na kablovskoj,ali me čudi na na RTRS,BN i drugim TV postajama nema izveštaja...kao da Jahornina i ne postoji,a zatrpavaju nas vestima iz SAD,Iraka itd.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
gagi
|
Pa Zip-e izgleda da se smeši još jedan lep vikend na Jahorini...nadam se da ćeš ostaviti nešto celca i za nas... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Pa Zip-e izgleda da se smeši još jedan lep vikend na Jahorini...nadam se da ćeš ostaviti nešto celca i za nas...  Naravno. Trebalo bi da ga bude dovoljno za sve. Nadam se da ce do subote prestati padavine. A i ako ne prestanu sta fali ??
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
gagi
|
samo neka pada,makar morali lopatama da raščišćavamo put do Jahorine i parking ispred hotela.. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
sta ce "zedhus" pitao nas je 200 puta kakv je put do jahoirne? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nixid
|
Pink BH nemam na kablovskoj,ali me čudi na na RTRS,BN i drugim TV postajama nema izveštaja...kao da Jahornina i ne postoji,a zatrpavaju nas vestima iz SAD,Iraka itd.
obn, BHT, FTV....mene to cudi
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
SVOXY
|
Koliko kosta ski-pass /dnevni,dvodnevni ili trodnevni .
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
SNOW
|
|
|
dejos86
Novi član

|
Dnevni ski pas je 15KM, dvodnevni je 24KM. Pozdrav
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
SVOXY
|
Hvala puno na informaciji vidimo se u petak... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
SNOW
|
|
|
|
borderka
|
vikend je bio odlican, drago mi je sto vidim ovu prognozu i unaprijed se veselim sljedecem...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
ziponja
|
vikend je bio odlican, drago mi je sto vidim ovu prognozu i unaprijed se veselim sljedecem...
Uciteljka vidio sam da boardas u paru !!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Uciteljka vidio sam da boardas u paru !!!!! Sa drugaricom
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
nije bilo nikakve drugarice koliko sam ja video...sve "drugarice" su imale bradu...he,he
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |