|
gagi
|
Ništa more,plaže,sunce i ... samo dežuranje na forumu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
gagi
|
eh..pojavio se FILIPINO...kako je bilo na paraglajdingu?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
danas niko nije raspolozen za pricu...hehh
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Evo da više ne budemo OFF u temi "Koju ski/board opremu koristite?"Promijene... Promijene... Promijene... Promijena okvira - Oakley Crowbar SETH MORRISON Fire lens
 ... i dok se vi mislite gde ćete ovo ljeto da se brćkate ja se uveliko pripremam za sledeću sezonu  dobar ti aparat Supra... a i rupe u ušima govore nešto... dobar ti aparat Supra... a i rupe u ušima govore nešto...
Kako mi je izmakao ovaj post? Čuj ti Gagija zajebanta... Šta hoćeš da kažeš sa tim "rupe u ušima"? Bušene davne 1991!!!dobar ti aparat Supra... a i rupe u ušima govore nešto...
Kako mi je izmakao ovaj post? Čuj ti Gagija zajebanta... Šta hoćeš da kažeš sa tim "rupe u ušima"? Bušene davne 1991!!!upravo o tome i govorim...i ti si prosao fazu pirsinga...he,he
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
dobar si...da nas Vip ne izgrdi...kad dodje sa odmora
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
sta ima kod tebe...ovde vreme lepo,ali malecki border se nesto uznervozio i nece da spava
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
supra
|
sta ima kod tebe...ovde vreme lepo,ali malecki border se nesto uznervozio i nece da spava
Tuci ženu žena je uvjek kriva
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Dobro jutro narode
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Imam osećaj da će Alfova svadba izgledati ovako
 dok ću ja sigurno slaviti ovako
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Nego da se vratimo na rupe! Danas je pirsing %#""%!#) dok su moje rupe nešto mnogo mnogo više! Zbog njih sam izbacivan sa Srpskog Hrvatskog i Istorije sa zabranom na časove  EDIT: Dok danas đaci izbacuju profesore  u pravu si...danas je sve drugacije..decaci farbaju kosu...sminkaju se itd
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Tuci ženu žena je uvjek krivama jok druze,ova je nesto posebno...zbog mene je stala na bord,a to se ne zaboravlja...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Nego da se vratimo na rupe! Danas je pirsing %#""%!#) dok su moje rupe nešto mnogo mnogo više! Zbog njih sam izbacivan sa Srpskog Hrvatskog i Istorije sa zabranom na časove  EDIT: Dok danas đaci izbacuju profesore  u pravu si...danas je sve drugacije..decaci farbaju kosu...sminkaju se itd I J**** SE
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi