stranica: 1 [2] 3 4 ... 31
|
 |
|
Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2009 - 1. dio (Pročitano 11473 puta)
|
|
gagi
|
Znaci da namastimo daske  nista bolje od svinjske kozurice....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
zedhus
|
jel neko bio gore ovih dana?Radi li nesto za brzinsko pecenje ispod peke?(kad vec pricamo o skijanju)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Zedhus
|
|
|
|
|
|
SVOXY
|
Znaci da naostrimo daske i kantne pa pravac na Jahorinu . Zanima me dali je tacno ono sto pise na skijalistima SRBIJA da ce isti ski-pass za Jahorinu vaziti i za Kopaonik i obrnuto . Puno pozdrava iz Nov (:smijeh:og Sada drustvu sa foruma. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
FLOWBOARD
|
|
|
|
gagi
|
samo vi oštrite kantne...kamenje im se već raduje,a bogami i servisi na Jahorini....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
nema komentara...a možda su tokom leta pokupili kamenice sa staza... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
|
|
gagi
|
nego da smo...svi željni zimskih radosti... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
pgd
|
ZNACI DA SE SPREMAMO ZA SKIJANJE
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
imam osjecaj da cemo se ove godine iskijati. sve vikendice u nasoj ponudi su vec za novu godinu rasprodate  polako se puni i sedmica prije nove godine i poslije. u tom periodu ima samo mjesta jos u hotelima i apartmanima. prilicno je rano krenulo
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neca
|
depresija me fata hocu na skijanje sto pre!!!!!!!!!odkud info o poskupljenu pass-a ranije ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
po informacijama ski centra, nije klasicno poskupljenje nego prilagodjavanje rastu energetskih izvora. svi znate da je struja, gorivo ... i do 30% skuplje u odnosu na proslu godinu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neca
|
imali sta od priče da ce nam sezonski važiti i na bjelasnici i igmanu,cujem da su na bjelasnici nabavili topove ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 [2] 3 4 ... 31