stranica: 1 2 [3]
|
 |
|
Autor
|
Tema: hotel bistrica ??? (Pročitano 6433 puta)
|
|
stara
|
strašna je ova lucy!! ma prestrašna!!!!!!!!!!!!!!! žena je išla na skijanje a -veliko brdo- joj je do hotela bistrice?? takvim ženama se uvijek volim fino nasmijati u facu!!!
mislim strašnooooooooooooooo.....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
greeny
|
Koliko ja znam do Bistrice se moze na skijama doci, ili bar do one raskrsnice prema hotelu Nebojsi. A tada vam ostaje 20-30 metara ravnice. Ne znam sta je problem? Jesmo li skijali na istoj planini? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Gogi
Novi član

|
Da , slazem se sa Greeny. Uopce mi nije jasna ova prica o brdu, cak me zacudjuje. Sa staze se vrlo lako dodje do hotela. Pjesaciti u najgoru ruku ima do 30 m . Ako je nekome tih 30 m. puno, onda mu toplo preporucam da se ostavi skijanja. Inace upravo sam pregledavao kataloge smjestaja na austrijskim i talijanskim skijalistima i nigdje nisam nasao ekskluzivu poput jahorine da se sa skijama izlazi i ulazi u objekt. Najblizi objekti stazi u Au i It su tristotinjak metara udaljeni a cesto i kilometrima.....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
kikiri
Novi član

|
Moram se uključiti.I ja sam bila s prijateljima i obitelji, umjesto u apart hotelu Vučko koji nije završen, u hotelu Bistrica.S mnogim činjenicama moram se složiti iz prethodnog komentara.Isto tako mislim da su cijene opčenito na Jahorini dosta visoke i da ne prate baš uslugu.Najviše me zasmetala baš ta naplata parkinga ispred hotela,a ako idete autom do vučnice opet vas dočekaju s naplatom parkinga što stvarno nije korektno.Svi koji telefoniraju iz hotela iz svojih soba neka budu pažljivi za 55 min razgovora u sedam dana s Hrvatskom platili smo točno 99 eura. Bez obzira na to mislim da ćemo i sljedeće godine na Jahorinu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
Koliko ja znam do Bistrice se moze na skijama doci, ili bar do one raskrsnice prema hotelu Nebojsi. A tada vam ostaje 20-30 metara ravnice. Ne znam sta je problem? Jesmo li skijali na istoj planini?  jesmo na istoj planini smo skijali. - kad tek učiš skijati onda sigurno ne možeš na skijama doći do hotela nego svaki dan sa opremom klipsaš pješice i gore i dolje sa ogorjelice. - a i kad naučiš skijati a imaš sa sobom djecu koja tek uče skijati i koja ne mogu još ići gore na žičaru onda sa djecom i sa opremom i svojom i dječjom klipsaš pješice bar onaj dio prema gore što je naravno teže. - e a to ti ne piše u prospektima isto tako nego ti kaže da je hotel tih uz stazu ili 100m od staze, ali da imaš u brdo se penjati ti baš i ne piše
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Koliko ja znam do Bistrice se moze na skijama doci, ili bar do one raskrsnice prema hotelu Nebojsi. A tada vam ostaje 20-30 metara ravnice. Ne znam sta je problem? Jesmo li skijali na istoj planini?  jesmo na istoj planini smo skijali. - kad tek učiš skijati onda sigurno ne možeš na skijama doći do hotela nego svaki dan sa opremom klipsaš pješice i gore i dolje sa ogorjelice. - a i kad naučiš skijati a imaš sa sobom djecu koja tek uče skijati i koja ne mogu još ići gore na žičaru onda sa djecom i sa opremom i svojom i dječjom klipsaš pješice bar onaj dio prema gore što je naravno teže. - e a to ti ne piše u prospektima isto tako nego ti kaže da je hotel tih uz stazu ili 100m od staze, ali da imaš u brdo se penjati ti baš i ne piše Pa Marija nije Jahorina skijaliste u Vojvodini pa da je ravno  Jedina varijanta da smestaj bude tik uz stazu je da se ponese sator pa razapne na samoj stazi  Nije samo na Jahorini 100 m=250m nego je to svugde,na moru ili bilo kojem odmaralistu Volio bi i ja da mi staza prolazi pored kreveta u spavacoj sobi ali kako bi isao u WC onda 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
Da, slažem se ja s tobom da i za ostale destinacije u prospektima ima neispravnih informacija ali zato i imamo ovdje forum da oni koji su doista bili i doživjeli upozore one koji još nisu.
A kad to naprave onda svi dignu graju e pa šta ste došli, šta ste htjeli.... šta god kažeš ne valja.
Gle, to što je to "daleko" i uzbrdo, što ima ili nema neke stvari treba reći, a onaj tko nema šta za nadpuniti bolje neka onda šuti, a ne čim daš neki komentar ili kritiku odmah svi u graju. Gle ako nije tvoj vlasništvo ili ako navedena informacija nije istinita onda bolje šutit a ne grak, grak!
konkretno sam u bistrici bila i sve što sam navela je iz osobnog iskustva, no naravno tko god želi neka slobodno sam provjeri!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Nisam imao zelju da raspravljam,negiram ili sta vec.....odgovor je trebao biti saljiv ali......naravno ko god nesto nudi i prodaje,to ulepsa a na nama je da ne nasednemo ili proverimo.....da forumi i sluze u te svrhe ali isto tako ne treba da se preuvelicava.....citam tvoje misljenje i zakljucim da je malo falilo da zajebes ove sto su picili na Igmanski mars,pa majku mu dosla si na planinu a ne neki salas u Vojvodini pa lagano setnja....i ja sam jedan koji kritikuje u svrhu da se nesto promeni ali ako mislis da ce rezultat tvoje kritike biti to da neko dodje,izvadi hotel sa sve temeljima i premesti ga sto metara na stazu onda...kao sto ti imas pravo na misljenje isto tako ima pravo i neko da misli da nisi u pravu ali ti odmah to nazivas graktanjem i galamom....  jedno misljenje ne cini prolece
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
alfa, ovo nije išlo tebe, po smajlićima sam shvatila da želiš biti duhovit!
neću nastaviti dalje jer bi to bilo prepucavanje a to ne spada ovdje i nije mi niti želja!
pozdrav svima! nadam se da će vam osvrti o bistrici pomoći!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
greeny
|
Ja ne znam o cemu pricate. Hotel Bistica je na samom skijalistu. Sve okolo je skijaliste a udaljenost 100 m od polaza ogorjelice - smjesno. Pa to je na samom skijalistu. Ali i ja prekidam na ovu temu. Ne da bi se izbjegla prepucavanja vec sto mislim da je besmisleno. Pa Jahorinu kritikuju zbog toga sto su svi objekti (i hoteli i privatni smjestaj) NA SAMOM SKIJALISTU. A to da li do nekog hotela pocetnici treba da pjesace 100 metara. Ma besmisleno...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 2 [3]