Jahorina - ski zajednica - Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijski e-mail?
03 Decembar, 2008, 23:48:30

Prijavi se korisničkim imenom, tajnom riječi i dužinom sesije
Traži:     Napredna pretraga
Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Machen Sie ein exklusives Urlaub Ferienhaus in Kroatien, direkt am Meer.
12650 poruka u 425 tema od 1422 člana
Najnoviji član: Ninoinish
* Početna Pomoć Traži Kalendar Prijava Registriraj
+  Jahorina - ski zajednica - Forum
|-+  O Jahorini
| |-+  Smještaj na Jahorini
| | |-+  hotel bistrica ???
0 člana i 1 gost gleda ovu temu. « prethodna slijedeća »
stranica: 1 2 [3] Idi dolje Otisni
Autor Tema: hotel bistrica ???  (Pročitano 6434 puta)
stara
Jr. Member
**

Pogledajte profil
Odg: hotel bistrica ???
« Odgovori #30 - objavljeno: 17 Januar, 2008, 20:49:37 »

strašna je ova lucy!! ma prestrašna!!!!!!!!!!!!!!! žena je išla na skijanje a -veliko brdo- joj je do hotela bistrice?? takvim ženama se uvijek volim fino nasmijati u facu!!!

mislim strašnooooooooooooooo.....

Prijavljeno
greeny
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #31 - objavljeno: 18 Januar, 2008, 09:00:58 »

Koliko ja znam do Bistrice se moze na skijama doci, ili bar do one raskrsnice prema hotelu Nebojsi. A tada vam ostaje 20-30 metara ravnice. Ne znam sta je problem? Jesmo li skijali na istoj planini? Roll Eyes
Prijavljeno
Gogi
Novi član
*

Pogledajte profil
« Odgovori #32 - objavljeno: 18 Januar, 2008, 20:00:19 »

Da , slazem se sa Greeny. Uopce mi nije jasna ova prica o brdu, cak me zacudjuje. Sa staze se vrlo lako dodje do hotela. Pjesaciti u najgoru ruku ima do 30 m . Ako je nekome tih 30 m. puno, onda mu toplo preporucam da se ostavi skijanja.
Inace upravo sam pregledavao kataloge smjestaja na austrijskim i talijanskim skijalistima i nigdje nisam nasao ekskluzivu poput jahorine da se sa skijama izlazi i ulazi u objekt. Najblizi objekti stazi u Au i It su tristotinjak metara udaljeni a cesto i kilometrima.....
Prijavljeno
kikiri
Novi član
*

Pogledajte profil
« Odgovori #33 - objavljeno: 19 Januar, 2008, 20:43:42 »

Moram se uključiti.I ja sam bila s prijateljima i obitelji, umjesto u apart hotelu Vučko koji nije završen, u hotelu Bistrica.S mnogim činjenicama moram se složiti iz prethodnog komentara.Isto tako mislim da su cijene opčenito na Jahorini dosta visoke i da ne prate baš uslugu.Najviše me zasmetala baš ta naplata parkinga ispred hotela,a ako idete autom do vučnice opet vas dočekaju s naplatom parkinga što stvarno nije korektno.Svi koji telefoniraju iz hotela iz svojih soba neka budu pažljivi za 55 min razgovora u sedam dana s Hrvatskom platili smo točno 99 eura. Bez obzira na to mislim da ćemo i sljedeće godine na Jahorinu.
Prijavljeno
marija
Full Member

Pogledajte profil
« Odgovori #34 - objavljeno: 21 Januar, 2008, 10:53:57 »

Koliko ja znam do Bistrice se moze na skijama doci, ili bar do one raskrsnice prema hotelu Nebojsi. A tada vam ostaje 20-30 metara ravnice. Ne znam sta je problem? Jesmo li skijali na istoj planini? Roll Eyes

jesmo na istoj planini smo skijali.

- kad tek učiš skijati onda sigurno ne možeš na skijama doći do hotela nego svaki dan sa opremom klipsaš pješice i gore i dolje sa ogorjelice.

- a i kad naučiš skijati a imaš sa sobom djecu koja tek uče skijati i koja ne mogu još ići gore na žičaru onda sa djecom i  sa opremom i svojom i dječjom klipsaš pješice bar onaj dio prema gore što je naravno teže.

- e a to ti ne piše u prospektima isto tako nego ti kaže da je hotel tih uz stazu ili 100m od staze, ali da imaš u brdo se penjati ti baš i ne piše
Prijavljeno
alfa
Sr. Member

Pogledajte profil
« Odgovori #35 - objavljeno: 21 Januar, 2008, 11:28:12 »

jesmo na istoj planini smo skijali.

- kad tek učiš skijati onda sigurno ne možeš na skijama doći do hotela nego svaki dan sa opremom klipsaš pješice i gore i dolje sa ogorjelice.

- a i kad naučiš skijati a imaš sa sobom djecu koja tek uče skijati i koja ne mogu još ići gore na žičaru onda sa djecom i  sa opremom i svojom i dječjom klipsaš pješice bar onaj dio prema gore što je naravno teže.

- e a to ti ne piše u prospektima isto tako nego ti kaže da je hotel tih uz stazu ili 100m od staze, ali da imaš u brdo se penjati ti baš i ne piše
Pa Marija nije Jahorina skijaliste u Vojvodini pa da je ravno Grin

Jedina varijanta da smestaj bude tik uz stazu je da se ponese sator pa razapne na samoj stazi Grin

Nije samo na Jahorini 100 m=250m nego je to svugde,na moru ili bilo kojem odmaralistu

Volio bi i ja da mi staza prolazi pored kreveta u spavacoj sobi ali kako bi isao u WC onda Grin
Prijavljeno
marija
Full Member

Pogledajte profil
« Odgovori #36 - objavljeno: 21 Januar, 2008, 12:53:51 »

Da, slažem se ja s tobom da i za ostale destinacije u prospektima ima neispravnih informacija ali zato i imamo ovdje forum da oni koji su doista bili i doživjeli upozore one koji još nisu.

A kad to naprave onda svi dignu graju e pa šta ste došli, šta ste htjeli.... šta god kažeš ne valja.

Gle, to što je to "daleko" i uzbrdo, što ima ili nema neke stvari treba reći, a onaj tko nema šta za nadpuniti bolje neka onda šuti, a ne čim daš neki komentar ili kritiku odmah svi u graju. Gle ako nije tvoj vlasništvo ili ako navedena informacija nije istinita onda bolje šutit a ne grak, grak!

konkretno sam u bistrici bila i sve što sam navela je iz osobnog iskustva, no naravno tko god želi neka slobodno sam provjeri!
Prijavljeno
alfa
Sr. Member

Pogledajte profil
« Odgovori #37 - objavljeno: 21 Januar, 2008, 13:22:31 »

Nisam imao zelju da raspravljam,negiram ili sta vec.....odgovor je trebao biti saljiv ali......naravno ko god nesto nudi i prodaje,to ulepsa a na nama je da ne nasednemo ili proverimo.....da forumi i sluze u te svrhe ali isto tako ne treba da se preuvelicava.....citam tvoje misljenje i zakljucim da je malo falilo da zajebes ove sto su picili na Igmanski mars,pa majku mu dosla si na planinu a ne neki salas u Vojvodini pa lagano setnja....i ja sam jedan koji kritikuje u svrhu da se nesto promeni ali ako mislis da ce rezultat tvoje kritike biti to da neko dodje,izvadi hotel sa sve temeljima i premesti ga sto metara na stazu onda...kao sto ti imas pravo na misljenje isto tako ima pravo i neko da misli da nisi u pravu ali ti odmah to nazivas graktanjem i galamom.... Grin
jedno misljenje ne cini prolece
Prijavljeno
marija
Full Member

Pogledajte profil
« Odgovori #38 - objavljeno: 21 Januar, 2008, 14:09:49 »

alfa, ovo nije išlo tebe, po smajlićima sam shvatila da želiš biti duhovit!

neću nastaviti dalje jer bi to bilo prepucavanje a to ne spada ovdje i nije mi niti želja!

pozdrav svima! nadam se da će vam osvrti o bistrici pomoći!
Prijavljeno
greeny
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #39 - objavljeno: 21 Januar, 2008, 14:57:51 »

Ja ne znam o cemu pricate. Hotel Bistica je na samom skijalistu. Sve okolo je skijaliste a udaljenost 100 m od polaza ogorjelice - smjesno. Pa to je na samom skijalistu. Ali i ja prekidam na ovu temu. Ne da bi se izbjegla prepucavanja vec sto mislim da je besmisleno. Pa Jahorinu kritikuju zbog toga sto su svi objekti (i hoteli i privatni smjestaj) NA SAMOM SKIJALISTU. A to da li do nekog hotela pocetnici treba da pjesace 100 metara. Ma besmisleno...
Prijavljeno
stranica: 1 2 [3] Idi gore Otisni 
« prethodna slijedeća »
Skoči na: