Anketa
|
| Pitanje: |
U kojem periodu bi bilo najbolje napraviti festu?
| Krajem Januara |
  2 (10%) |
| Početkom Februara |
  3 (15%) |
| Krajem Februara |
  9 (45%) |
| Početkom Marta |
  6 (30%) |
| Drugi period |
  0 (0%) |
|
|
| Ukupno glasova: 20 |
|
stranica: [1] 2 3 ... 6
|
 |
|
Autor
|
Tema: Okupljanje forumaša na Jahorini - Period ??.??.09 ??? (Pročitano 2878 puta)
|
|
supra
|
Biramo odgovarajući period da se skupimo, upoznamo, okrenemo nešto na ražnju, popijemo po koju... Za početak biramo mjesec, kasnije ćemo datum, i na kraju prijave.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
odlična ideja...ako uspe realizacija to bi mogao da bude događaj sezone na Jahorini... treba izabrati period koji nije mnogo opterećen zbog pronalaženja smeštaja ali ne previše kasno da bi ipak uspeli da vidimo i stazu...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Događaj nego šta.. ti.. Vip.. Alf.. Saša.. ja... pravi događaj... Mislim da je to najbolji period, početkom Marta, samo da bude snijega. U tom periodu smještaj ne bi trebao da bude problem. Ja mogu i Sarajevu da spavam, samo da se najedem i popijem koju.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Možemo svi da spavamo u Sarajevu,ali bi daleko bolja ideja bila da se zakupi vikendica ili dve pa da se svi zaista okupimo...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
moj prijedlog: kraj januara. prilicno je sigurno sa snijegom, u tom periodu je najmanje gostiju i mi imamo isto najmanje posla.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Hmm glas razuma i iskustva,jeste da je hladno,liftovi rade kraće,ali zato ostaje više vremena za ostalo... samo me brine smeštaj u tom periodu..januar je januar...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
uvijek je tom tom periodu navise praznog mjesta, a i cijene su uglavnom nize. sto se tice marta, moze svasta biti: prenatrpano sa snijegom ili puno ljubicica, a i atmosfera nije vise kao u sezoni. dosta hotela je vec zatvoreno, manje ponude itd....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
Ako bude okupljanje kao prošle godine i dolasci kao ovoga ljeta to će zasigurno biti dobra fešta.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
|
sasav
|
Ali bez obzira na sve ja se pridružujem organizaciji skupa i mislim da je to dobra ideja. Pošto sam stalno na Jahorini termin mi nije bitan.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
gagi
|
uvijek je tom tom periodu navise praznog mjesta, a i cijene su uglavnom nize. sto se tice marta, moze svasta biti: prenatrpano sa snijegom ili puno ljubicica, a i atmosfera nije vise kao u sezoni. dosta hotela je vec zatvoreno, manje ponude itd....
ne daj Bože nestašice kruške ako se popije više tokom sezone itd...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
zedhus
|
Kad god se dogovorite,samo javite
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Zedhus
|
|
|
|
shaolin_master
|
Uglavnom vas gleda,citam a slabo pisem. I ja sam zainteresovan za okupljanje. Ja ionako planiram na Jahorinu u martu pa ako druzenje bude negde u martu eto i mene.  Pozdrav svim forumasima. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
lepo je videti da se skoro svi prisutni forumasi slazu da je ovo jako dobra ideja... samo jos da animiramo i forumasice...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra