Anketa
|
| Pitanje: |
U kojem periodu bi bilo najbolje napraviti festu?
| Krajem Januara |
  2 (10%) |
| Početkom Februara |
  3 (15%) |
| Krajem Februara |
  9 (45%) |
| Početkom Marta |
  6 (30%) |
| Drugi period |
  0 (0%) |
|
|
| Ukupno glasova: 20 |
|
Autor
|
Tema: Okupljanje forumaša na Jahorini - Period ??.??.09 ??? (Pročitano 2871 puta)
|
|
alfa
|
Dobar dan svima koliko vas ima  evo da i ja iznesem predlog ili da prokomentarisem gore predlozeno.Prosle godine nismo uspeli da organizujemo okupljanje(organizator mrme,splet raznih okolnosti i ko zna cega) tako da mi preoptimisticki zvuci organizacija dva okupljanja ove godine.Bolje jedno ali kvalitetno... Termin 25.12. je koliko znam termin u kome Vip organizuje okretanje zivotinja za goste gore pa ne znam koliko je pametno poklapati se sa tim terminom.Mislim da je resenje sa kafanom daleko bolje i prakticnije jer organizovati festu za 30-40 ljudi a pojavi se 7-8 i nije najpametnije a drugo tesko da sada u septembru neko sa sigurnoscu reci kada ce i da li ce sigurno doci u tom terminu.Zato... Ja predlazem da Supra odredi termin(ja jednostavno verujem u njegovu organizaciju) kao i da odredi zaduzenja za ostale clanove foruma koji ce doci a koji se sigurno izjasne za dolazak.Nacin i oblik proslave(vikendica,kafana ili sta vec) feste da napravi u saradnji sa Vip-om a mi ostali imamo dovoljno vremena da tempiramo svoj dolazak u tom terminu...Ko zajebe predlazem da kada dodje gore mora da cisti parking ispred satora i besplatno pomaze gagiju kada bude postavljao krov na kuci... I jos jedno pitanje od mene...Vip ko su sad pa te Vip-ovke? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Ja predlazem da Supra odredi termin(ja jednostavno verujem u njegovu organizaciju) kao i da odredi zaduzenja za ostale clanove foruma koji ce doci a koji se sigurno izjasne za dolazak.
Ovaj put ćemo ispoštovati anketu, ako ne prođe kraj Marta mi ćemo za okretanje životinje izabrati fiksan datum, a oni neka se okupe u nekom restoranu. Ja mislim da su to ove Vipove ljepotice
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
šta bi sa ovom temom... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
ja neću bez Supre ja više nemogu jesti jagnjetinu a da se on pati u dalekoj švici.. nema smisla
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
|
gagi
|
to se zove drugarstvo...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
supra
|
ja neću bez Supre ja više nemogu jesti jagnjetinu a da se on pati u dalekoj švici.. nema smisla

|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
danas je dosta forumaša online,ali niko nema volje ili nema šta da piše...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
kao što Supra reče da se prebacimo u odgovarajuću temu... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
kao što Supra reče da se prebacimo u odgovarajuću temu...  ja bi radije da o ovome pricamo u rubrici Borderkine noge(evo i predloga za naziv kafane) ali u principu ako se nas cetvorica dogovorimo to je to.ko hoce da se prikljuci dobro dosao 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
pa onda predlažem da to bude početak marta... malo ćemo da bordamo,pardon skijamo,a malo više ono ostalo... izgleda da je najbolje da tačan datum odredi Supra pošto je njemu najdalje... mi ostali ćemo se organizovati...najteže će biti Saletu ali neko mora i se žrtvuje za društvo... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
sasav
|
ja ću se potruditi da ispoštujem dogovor
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
|
gagi
|
pa ti si nam najsigurniji član ove ekipe... gde bi i mogao da budeš zimus nego gore...he,he
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi