Jahorina - ski zajednica - Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijski e-mail?
04 Decembar, 2008, 00:29:12

Prijavi se korisničkim imenom, tajnom riječi i dužinom sesije
Traži:     Napredna pretraga
Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Machen Sie ein exklusives Urlaub Ferienhaus in Kroatien, direkt am Meer.
12650 poruka u 425 tema od 1422 člana
Najnoviji član: Ninoinish
* Početna Pomoć Traži Kalendar Prijava Registriraj
+  Jahorina - ski zajednica - Forum
|-+  O Jahorini
| |-+  Iskustva s Jahorine
| | |-+  POVRATAK NA JAHORINU !!!!!!
0 člana i 1 gost gleda ovu temu. « prethodna slijedeća »
stranica: [1] 2 3 Idi dolje Otisni
Autor Tema: POVRATAK NA JAHORINU !!!!!!  (Pročitano 6559 puta)
dubrovkinja35
Novi član
*

Pogledajte profil
POVRATAK NA JAHORINU !!!!!!
« - objavljeno: 22 Februar, 2006, 18:53:02 »

Nakon dugo uvjeravanja i nagovaranja, hvaljenja odlučili smo se vratiti na Vaše planine nakon 16 godina. Zadnji put samo jurili Vašim stazama  1990. u siječnju i zaista smo se nauživali. Ljudi su bili TURBO , hrana LUDILO, smještaj za ono vrijeme DE LUXE...
puno se toga promijenilo ali po pričama -  LJUDI us ostali isti , HRANA još bolja a HOTELI TURBO, ZABAVA do "nesvijesti"......
HVALA TI BOŽE DA JE VEČINA SHVATILA DA JE NOVAC JEDINO ŠTO SVIJET POKREČE.... a ne nacionalne gluposti............IONAKO ĆE NAS SVIH STRPAT U "EVROPSKU KAŠU" 
Prijavljeno
vip-jahorina
Administrator

Pogledajte profil WWW
Odg: POVRATAK NA JAHORINU !!!!!!
« Odgovori #1 - objavljeno: 23 Februar, 2006, 00:10:24 »

dobrodosla dubrovkinjo..... Smiley
Prijavljeno

VIP Jahorina Team
dean1
Novi član
*

Pogledajte profil
« Odgovori #2 - objavljeno: 22 Decembar, 2006, 01:57:31 »

ah!sto reci! prosle godine se ekipa iz Rijeke odlucila za Jahorinu.bile su u planu i neke druge destinacije ali evo..odlucili se bas za Jahorinu.
  malo nam je bila banana kako ce ljudi reagirat jer smo Hrvati ali proslo je i bolje nego sto smo ocekivali.
nitko od nas 9 nije dozivio nista neugodno,bas naprotiv,sprdnja sa zaposlenicima,opustena atmosfera......SUPER!!

odusevili smo se i stazama tako da djelomicno ista bolesna postava dolazi opet na skijanje/bordanje na Jahorinu.
sad samo treba cekat mjesec dana-cini se kao da nikad nece doc,al kad dode..FEEEEEEESSSTA!

aj zivjeli!!
Prijavljeno
vip-jahorina
Administrator

Pogledajte profil WWW
« Odgovori #3 - objavljeno: 22 Decembar, 2006, 10:05:47 »

lijepo je ovakve postove procitati....

sto se tice nas: kao i uvijek - DOBRODOSLI NAM PRIJATELJI
Prijavljeno

VIP Jahorina Team
gabrijelos
Full Member

Pogledajte profil
« Odgovori #4 - objavljeno: 04 Januar, 2007, 11:21:07 »

Jos u utorak sam se vratio s Jahorine bas kad je poceo padati snjeg ja sam morao otici, ali nije mi zao. Zaljubio sam se u Jahorinu naucio sam skijati i dobro sam se proveo.

U subotu popodne i i nedjelju ujutro po sat vremena skijanja s uciteljem i dva moja prijatelja i ja kupismo kartu za Ogorjelicu ni manje ni vise. Popeli se mi i polako dolje lijevo pa desno i tako jedno sat vremena i evo nas dolje zaljubili smo se u skijanje.

Sutra dan posto je jako puhao vjetar i radila samo Praca (Skocine) tamo smo se skijali i iskreno preporucam tu zicu i desni put za pocetnike,  tu smo najvise uzivali staza je po mom misljenju idealna za one koji su tek naucili osnovne korake i malo se oslobodili.

Nasa domacica nas casti vikendom u 3.mj. i mi se svakako namjeravamo vratiti a i na godinu ako sve bude uredu vracamo se.

Planina je prelijepa, ljudi srdacni!!!
Prijavljeno
vip-jahorina
Administrator

Pogledajte profil WWW
« Odgovori #5 - objavljeno: 04 Januar, 2007, 11:32:41 »

zar nije lijepo nesto ovako procitati? Smiley

sav trud koji smo ulozili i ulazemo, da bi gostima bilo ugodno, se isplati. ja vam svima kazem, da necete na jahorini imati problema. ukoliko ste i vi ljubazni, svi ce prema vama biti ljubazni.

radujemo se ovakvim izvjestajima.....

steta samo sto si si bas sad morao otici. mi smo poprilcno zatrpani sa snijegom, a najavlju ju se i daljne padavine. danas je za razliku od ostalih dana suncano.
Prijavljeno

VIP Jahorina Team
dariarius
Novi član
*

Pogledajte profil
« Odgovori #6 - objavljeno: 04 Januar, 2007, 12:26:43 »

Evo  u ponedjeljak smo se vratili s Jahorine. Što reć ,bilo nam je super za razliku od nekih drugih destinacija mi smo imali priliku skijati.Ljudi fenomenalni ,pohvale maloj trgovini u naselju Šator i vlasniku legendi Neši . Što nam je god trebalo on nam je to i nabavio. Vip ako ga sretneš uputi mu pozdrav od ekipe "tekila sierra"!   Hrana super posebno u Kolibi i pizzerji Etno. Sve u svemu proveli smo se super i nema sumnje da ćemo se ponovo vratiti u godinama ispred nas!    Smiley Wink Cheesy
Prijavljeno
nives
Novi član
*

Pogledajte profil
« Odgovori #7 - objavljeno: 06 Januar, 2007, 09:15:26 »

Bila sam predhodne dve zime na Jahorini. Odusevljena sam tom planinom i veoma mi je zao sto necu i ove godine skijati tamo. Trenutno sam na privremenom radu u Sociju (Rusija). Bila sam na Krasnoj Poljani, sad za vikend to je planina na kojoj oni konkurisu za olimpijadu 2014. Mogu vam reci da je Jahorina zakon za ovu planinu. Veliki pozdrav iz Socija!!!
Prijavljeno
sone
Novi član
*

Pogledajte profil
« Odgovori #8 - objavljeno: 06 Januar, 2007, 16:08:56 »

Ja sam se vratio sa Jahorine prije dava dana, sta reci nego, extra,extra,extra... Proveo sam gore 5 dana za novogodisnje praznike, raj,raj,raj... Puno pozdrava iz Banja Luke!!!
Prijavljeno
Baby pink
Novi član
*

Pogledajte profil
« Odgovori #9 - objavljeno: 06 Januar, 2007, 23:11:53 »

Evo i ja moram napisati par riječi pošto smo se upravo vratili sa Jahorine!Organizacija Vip JAHORINE je super, upute koje su nam dali vezano za put su bile od velike pomoći i mnoge druge informacije.Jedina zamjerka je što nam nitko nije rekao da se za ski pass mora prijaviti dan prije  Huh tako da smo ostali bez popusta!Ski rent GAJIOVIĆ također zaslužuje veeeeeliku pohvalu, dečki su za pet, ljubazni i od velike pomoćiNaša vikendica Bijeli Bor je bila savršena, predivno uređena i jako ljubazni vlasnici koji su se stalno brinuli da nam ništa ne fali!Vezano uz zabavu za novu godinu, isto tako nismo znali daa se treba rezervirati ali smo na sreću ipak uspjeli upasti. I na kraju staze...hm nije toliko loše kao šta se po forumu piše ali..moglo bi bolje.Ipak mi smo uletili u period kad nije bilo baš snijega, pa je padao dva dana, pa opet ništa tako da i u tome ima nešto!Sve u svemu mi smo zadovoljni i vidimo se opet ;)kissich

Prijavljeno
kenanm
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #10 - objavljeno: 07 Januar, 2007, 17:55:25 »

Ništa posebno. Prošle sam godine ponovno skijao na Jahorini nakon rata i pamtim samo sve najbolje. Hvala bogu da sve manje ljudi pati od naših poratnih gluposti te da se počinje normalno živjeti. Samo nastavite tako i svakoga dana će biti bolje. Zašzo ići na zapad kada ovakvu ljepotu imamo kod nas. Kao što je gospodična rekla novac sve pokreće pa valjda će i nas Bosance.
Prijavljeno
meri
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #11 - objavljeno: 16 Januar, 2007, 15:06:58 »

Bravo, Dubrovkinjo, dobrodosla.
Tako smo i mi iza rata isli na more u Spaniju, Grcku i Tursku pa "skontali" da se mnogo ljepse provodimo na Jadranu. A osim raznovrsnosti staza nista bolji ugodjaj skijanja nije u Alpama u odnosu na Jahorinu ili Vlasic. Ipak skijas 5-6 sati a ostalo cine provod i klopa, a tu su ljudi glavni. Mi uzivamo u skoljkama i ribi "dole" pa, eto, pronadjite i vi stogod ukusnoga ovdje. Svi koji cuju price o nacionalnim glupostima neka ne vjeruju: na brdu je glavno da ima mnogo snijega a on je bijel, nije ni crn, ni zut, ni crven.... Isto je na Blidinju, Bjelasnici, Jahorini, Vlasicu...
Prijavljeno
splićo
Novi član
*

Pogledajte profil
« Odgovori #12 - objavljeno: 18 Januar, 2007, 01:14:00 »

Bog ekipi sa kraljice svih planina!
Ja sam splitski student koji je (kao i mnogi i prije i poslije mene) naučio skijati na Jahorini pa se eto po ko zna koji put vraćam na mjesto prvih skijaških koraka a svake godine sa sobom vodim sve brojniju ekipu. I ove godine je nas 15 bilo tamo u ono vrijeme kad su staze bile prekrivene snijegom pa smo odskijali naših 7 dana a da nismo razvalili skije. Osim toga treba imati jahorinskog iskustva pa naći stazu koja je još djevičanska i puna snijega tako da se može odskijati bez problema. Izuzetno mi je drago ( a i mojoj supruzi koja je isto kao i ja naučila skijati na Jahorini prije 20 - tak godina) šta su i naših troje djece također naučili skijati na istim stazama kao i njihovi starci.
Iako u dijelu hrvatske javnosti postoji bojazan kako će Hrvati biti dočekani u srpskom entitetu ( još uvijek postoji i strah od mina! ) mi smo išli na Jahorinu totalno bezbrižni. U zadnje dvije godine koliko ponovo posjećujemo Jahorinu nije bilo ni jednog jedinog incidenta pa ni najobičnijeg dobacivanja iako je moja kćerka zadnji 7 dana odskijala u skijaškom odijelu hrvatske reprezentacije sa svim hrvatskim znakovljem.
Šta se tiče gostoprimstva od bosanaca nisam očekivao ništa manje nego sam dobio i to je ono šta mene između ostalog vuče na Jahorinu. Ljudi su  topli, otvoreni, jednostavni i ljubazni a to se gospodo ne može pronaći na Kronplatzu ( i tamo smo bili 14 dana) ni bilo gdje vani.
Ono šta sam morao prihvatiti ( a ne sviđa mi se ) su neke stvari koje sam primjetio zadnje 2 godine i ovo neka bude dobronamjerna kritika onima koji te stvari mogu i moraju rješavati. Npr. staze nisu ograđene ni obilježene šta meni i mojima nije problem jer poznajemo planinu više nego prosječni gosti, hiperinflacija ski škola od kojih mnogi nemaju licence a cijene su jako različite, ski skuteri koji divljaju po planini i kojima nije mjesto među skijašima osim kad idu po povrijeđene, gužve na ukrcaju na žicama šta nije neka naročita novost s obzirom na kapacitete, borderi koji nemaju svoje staze, nepostojanje bilo kakve službe koja bi uredovala po stazama ( ski policije ) po principu divljaš po stazi - uzimamo ti ski pass. Jasno mi je da se neće puno promijeniti ali ovo su stvari koje ne traže velika ulaganja a dobilo bi se puno na sigurnosti i popularnosti Jahorine vani.
Toliko za sada od vašeg Spliće koji se nada da će i dogodine dio zimskih praznika provesti na Jahorini! 
Prijavljeno
mini
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #13 - objavljeno: 18 Januar, 2007, 08:54:53 »

Hvala Splićo! Nakon ovako pozitivnih komentara ne mogu nego jedva čekati da i ja upoznam Jahorinu.  Za sad ne mogu uspoređivati Italiju i Austriju s Jahorinom ali problem s borderima je svugdje ( barem je bio prije 5-6 godina, ne znam kako je sad). Stvarno bi trebali imati posebne staze, a da li je to izvodivo- ne znam.
Prijavljeno
kuki
Novi član
*

Pogledajte profil
« Odgovori #14 - objavljeno: 18 Januar, 2007, 12:45:21 »

Bravo splitćo !!!!

Sve je kao što kažeš. Ja prošle godine još nisam primjetio ovih motornih sani a stvarno im nema mesta na prugi. Potpuno se slažem sa tobom o skijanju u Austriji i Italiji. Jest gore su bolje staze, a za koju cijenu ali domačnosti takve kao kod naših  Jahorinaca nečeš pronači. Možda če se i staze kroz neku vreme bolje srediti i gužva umanjiti, kad se nabavi koja nova žica. Dali bi se mogli tereni, koji su stvarno super,uredživati malo šire, jer sada sa ovim novijim skijama treba ti više prostora a gore ga imate puno?

Pozdrav iz Slovenije !!!
Prijavljeno
stranica: [1] 2 3 Idi gore Otisni 
« prethodna slijedeća »
Skoči na: