stranica: 1 [2]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Pomoc - I puta na Jahorinu (Pročitano 2127 puta)
|
|
dadot
|
ma dobro si to napisao NES, dorucak sami mozete napraviti nesto nabrzaka, a rucak ili vecera neki od restorana, nemozes fuliti, jer je klopa gore stvarno dobra. Ja dolazim za 15 dana sa drustvom, i nosimo svoju klopu za sve dane i sami spremamo sve , cak ove godine nosimo i kotlic sa sobom da se spremaju neke corbe, a u pregovorima smo i da stigne neko prase da se okrene na raznju(ako je neko u periodu 26.01-02,02 bujrum) . Ali to je nas kont i mi to volimo, a ti najbolje znas svoje navike. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
shaolin_master
|
@ dadot
Kao i moje drustvo rezonujete. Mi smo prosle godine ispred apartmana izneli muziku ( profi pojacalo i zvucnik, to uvek nosimo), nabavili prase i na razanj ( jagnje nismo mogli da nadjemo ). Bilo je ludo. Skoro svi koji si se vracali u apartmane pored satora (mi smo bili odmah pored) su svracali, druzili se i pitali da li ima i za prodaju. Bilo je nezaboravno. I ove godine planiramo isto to. Pozdrav i budite mi dobri.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dadot
|
ma bice ludilo, jer smo ti i mi u vikendici iznad Kristala na krivini samoj, tako da ce biti iznenadnih gostiju, koji su dobro dosli 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
ma bice ludilo, jer smo ti i mi u vikendici iznad Kristala na krivini samoj, tako da ce biti iznenadnih gostiju, koji su dobro dosli  šta, izbaci ih centrifuga iz zavoja ravno vama u kuhinju 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
dadot
|
izgleda ce biti tako nekako 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
ja sam u tom terminu gore pa pomocu centrifuge ili bez nje dolazim sa kanisterom domaceg vina 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|