• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIC DANA sezona 2012

Started by mijat, 15 December, 2011, 08:00:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mijat


mijat


Pezo

Kamena dob nije pro¹la jer bi nestalo kamenja...

mijat


mijat


mijat

©ta ka¾u o braku:

PROFESORI SRPSKOG JEZIKA:
BRAK je apstraktna imenica, dok je VERIDBA gramaticka greska u ranije sastavljenoj recenici. OZENITI SE je glagol koji cesto odgovara na pitanje KOGA, medjutim najcesce na pitanje KOLIKO?. OZENJEN je trpni pridev tog glagola. U citavom sklopu DECA su imperativ, a KUCNI PRIJATELJ licna zamenica.

PROFESORI MATEMATIKE:
VERIDBA je paran broj koji cesto moze biti neparan. BRAK je racunska operacija mnozenja, a rezultat su deca. U veridbama ON vredi 2, ONA 1, a tasta 0. U braku TASTA vredi 2, ONA 1, a ON 0. KUCNI PRIJATELJ je nepoznata x, a TASTA je zlo na kvadrat.

PRAVNICI:
VERIDBE su parnice, a BRAK je izgubljena parnica. DECA su otezavajuca okolnost, a KUCNI PRIJATELJ olaksavajuca okolnost. TASTA je vrhovna instanca.

LEKARI:
VERIDBE su losa preventiva, a BRAK je posledica loseg zahvata. DECA su komplikacije, a TASTA je tumor koji je cesto zlocudan. KUCNI PRIJATELJ je pogresna dijagnoza.

INZENJERI:
VERIDBE su projekt, BRAK je neuspela konstrukcija, a DECA su neplanirani troskovi. KUCNI PRIJATELJ je izvodjac tehnickih radova, a TASTA je korozija.

EKONOMISTI:
VERIDBE su mogucnost plasmana, BRAK je ugovor, a DECA anex ugovora. KUCNI PRIJATELJ je kooperant, a TASTA je  poreski organ.

MUZICARI:
VERIDBE su duet, BRAK je disharmonija, DECA su solisti koji zahtevaju podrsku celog orkestra, a TASTA je dirigent...KUCNI PRIJATELJ je onaj koji izdrzi do kraja koncerta!

new


majasamaja


kron1010


mijat

20% udesa izazovu pijani vozaèi. To znaèi da 80% izazovu trezni. Molimo trezne vozaèe da ne voze, i puste nas pijane da se vratimo kuæi bezbedno.  ;D ;D ;D




mijat


mijat


new

Odlièno  Mijate !, odlièno :)

new

Pazi ovaj vic, danas gledam, da sam blejo po forumu 22 sata !, ej èovijeèe?!  toliko nisam fuko u ¾ivotu sve skupa !

new

Dobro nemojmo se sada smijati, ovome, jer ako uzmemo  moj prosijek od 10 minuta , skupi se toga , hahahahha