Autor
|
Tema: Kafanche sa Minjoche81 (Pročitano 23907 puta)
|
|
mijat
|
dobro jutro  vratili smo gajbu biva kući jer nismo mogli da ohladimo pivo a vruće pivo ne ide dolazi deki do mene vrlo uskoro  bar se nadam. obaveza ima na pretek i nije normalno koliko brzo se živi
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
brera
|
Jeli neko rekao Dekiju, da je takmičenje završilo??? ??? ???
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
mijat
|
vidi se da si veliki pecaroš  pošto znaš i tehnike pecanja koje su zabranjene (struja, dinamit, gas, ...)  u subotu je bilo jako toplo a lada nigde ;D sinoć sam se čuo sa dekijem i kaže mi da je slabo išla riba ili mu je mamac bio slab  piva je bilo u to sam siguran
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
skiDeki
|
Brera hvala na obavestenju da je takmicenje gotovo inace ja bi jos pecao, najbolje je islo u hladu hehehe... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
...skije na rame i sanke u ruke pa do rajske doline...
|
|
|
|
skiDeki
|
Dobro jutro, klasika  Ja se pojavio i svi nestali  Brera, STEFAN PUT i da lepo provedes godisnji 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
mijat
|
dobro jutro  deki, ova slika je sa nekog izleta, zar ne? nema nigde pecaljki  pivo se vidi na slici
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
DarkoN
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...
|
|
|
|
skiDeki
|
Nigde nikog??? Brera je na odmoru, a ostali??
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
mijat
|
nisam imao vremena ni da se prijavim ;D može meni jedno pivo sa limunom :P
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
mijat
|
dobro jutro, klasika  deki mi se javio sa pecanja ;D mala privreda je čudo, ode čovek na pecanje kad hoće i uživa 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
skiDeki
|
I ne upeca nisto, jos mu pas pojede meso koje je pripremljeno da se ispece na rostilju :(((
Gde je tu uzivanje, i na kraju svega ne zatvorim dobro frizider i ugreje mi se pivo :o
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
mijat
|
dobro jutro  probaj deki da naoštriš malo udice, možda su tupe 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
skiDeki
|
Dobro jutro, udice naostrene, a ja se polako spremam da krenem na manifestaciju "medjunardni dani dunava" gde cu se takmiciti u kuvanju riblje corbe  Jaka konkurencija, oko 60 ekipa, ali ja pucam na 1. mesto 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
 |