stranica: [1] 2 3 ... 40
|
 |
|
Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini - izmedju dvije sezone (Pročitano 44806 puta)
|
|
|
|
majasamaja
|
Ljepota, jos malo da istopi snijeg pa da se moze fino u setnju po vrhu Jahorine, ako ove vrucine nastave moglo bi se ocekivati krajem juna lijep boravak na jahorini, setanj, suncanje, skupljanje biljcica za cajeve
jedva cekam :)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
suss
|
kakvo je stanje krajem avgusta, šta je otovreno, dali radi bistrica...... voljela bi doći na par dana na odmor
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Filipino
|
Bistrica radi cijelu godinu(ako je ne prodaju). Inace august je gore odlican. pravo se osvjezis poslje vrucine u gradovima. borovnica ima u izobilju,setajuci po stazama cujes samo zujanje pcela,nista drugo. Produzeni vikend je za preporuciti.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
suss
|
auuuu ko će sad da ćeka avgust  #039;(
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
mijat
|
da sam na tvom mestu sigurno ne bi čekao avgust ;) uzmi gumane čizme i napred ;D ;D ;D nije loše promeniti vazduh više puta u toku godine a ne samo zimi
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
loop
|
ima li koji poskok? :D :o
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
allways stand sideways!
|
|
|
|
suss
|
volela bi ja doći više puta ali ste mi malo daleko :) znaći do ta slovenačke planine ::) ???
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vucko1
|
Ja sam juce bio na Bjelasnici (poslom). Bilo je odlicno. Planiram da dodjem koji put kod mojih na Pale, pa da probamo bajsom do Jahorine 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
harison
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
....:::::*****:D Ljeti na brodu, zimi na bordu :D*****:::::.....
|
|
|
|
|
|
|
|
looka
|
Ima li koga da javi kakvo je stanje na stazama?  Zapadalo pravo! ;D
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Um klade valja, štela caruje!
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Oko 10 cem novog snijeg je palo na Jahorini. A sipa i dalje. U toku noci ce masine na staze, tako da bi vec ujutro prvi skijasi mogli biti na stazama :P
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
HeAd