Team Building Indoor & Outdoor

Motivirajmo zajedno Vaš tim - ojačajmo timski duh

Team Building Jahorina

+387 65 414 413

Zašto Team Building

Motivacija zaposlenih je jedan od glavih pokretaca u svakoj kompaniji. Uz timski rad i povjerenje izmedju članova tima, stiču se predosnove za uspješno funkcioniranje svake firme, bila ona mala, srednja ili velika.
VIP Jahorina® Professionals če vam ponuditi kroz svoje stručno znanje poboljšanje obje navedene karakteristike. Cilj nam je da vasi zaposlenici se opuste razonode i prije svega u zajedničkom timu postignu sto bolji rezultat u opuštenoj atmosferi. Samim tim očekujte u poslovnom smislu već od sutra bolje rezultate.

Sta je Team Building

Sama rijec prevedena na nas jezik ima znacenje "stvaranje tima" a mi bi smo je okarakterisali kao podizanje zajednistva i morala jednog tima. Jedan od ciljeva je unaprijediti kognitive sposobnosti i to u timskom duhu u opuštenoj atmosferi. Razlicite studije su pokazali i ukazuju na stalnu outdoor aktivnost zaposlenika. Po našem iskustvu je potrbeni minimalno 1-2 godisnje organizovati ovakve outdoor aktivnosti.

Planiranje aktivnosti

Da bi Vam za vas tim sto bolje se pripremili i organizovali, pozeljno je da u jednom razgovu nam prezentirate vasu firmu i zaposlenike. Sta vam je i s kojim ciljem dolazite na Jahorinu? Koje su vam zelje vezane za Twam Building. Kakav je sastav (starost, sportske i fizicke osobine...) vašeg tima? To su informacije koje su nam neophodne u smislu sto bolje animacije i kvalitete aktivnosti koje nudimo. Koliko dugo treba da traje aktivnost? U više navrata dnevno? Da li zelite mirnije igre? ili ipak da je nadmetanje u prvom planu? Kako treba grupe da su podijeljene? Imate li neki posebni cilj? Sve su ovo pitanja o kojim bi trebali razmisliti i da o njima porazgovaramo prije planiranja aktivnosti.

VIP Jahorina Professionals

Davne 1999 smo poceli sa prvim aktivnostima na Jahorini. Sa pravom se smijemo nazvati pionirima moderne Jahorine. I danas, kad pojednici neuspjesno kopiraju svaki nas pokret, VIP Jahorina je tim profesionalaca koji zna svoj posao, kako na skijama, tako i ljeti uz Hiking ili adrenalinske voznje quadovima.
Nasa agenicja je jedina turisticka agencija na ovom prostora koja je aktivna cijele godine. Mi imamo svoje smjestajne jedince, mi nudimo svoje motorne sanke i quadove, imamo svoju skolu skijanje, rentale. i prije svega veliko iskustvo i znanje. Medju nama su treneri iz Njemacke skijaske federacije (DSV), sa priznanjima tamošnjeg olimpijskog komiteta DOSB-a, članovi najpriznatijeg demo tima u Europi i najpriznatiji treneri sa ovih prostora. Mi znamo sta radimo i ne kopiramo druge, vec unosimo duh svjezine u vaš tim.
Obratite nam se i bicete zadovoljni!

Adrenalinska vožnja?

Upoznaj Jahorinu quadom

VIP Jahorine® organizuje adrenalinske vožnje sa vrhunskim VIPovim quadovima i buggyijima marke Polaris jacine i do 1000m³.

U zavisnosti od trajanja voćnje, obilazimo plato Jahorinskih vrhova, Medjuplaninu, Ravnu planinu sve doe Gondole na Palama.

Kod nas nema nezadovoljnih gostiju!

Quad avantura
Explore Jahorina iz zraka

PAraglajding panorama

Sa našim partnerima iz paraglajding kluba SOKO organizujemo letove sa vrhova Jahorine ka Prači. Riječima je teško opisati ono sto se tu dizivi i vidi.

Obratite nam se i prepustite se vrhunskom timu letaća i paraglajdera.

Paraglajding let
Otkrij svoje mogucnosti

Paintball

Ova igra je jednostavno fantasticna. Igraci su pod punim adrenalinom i cilje je ostati ne pogodjen. Jacanje individualnih karakteristike i apsolutna zavisnost od tima daje posebnu draž ovoj aktivnosti. Mi preporucujemo da se obavezno ukljuci u program kao samstalna aktivnost ili kao dio Team Buildinga

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top